Annonce
Egtved

Juletræet bliver tændt - men julemarked og godteposer må man undvære

Juletræet skal snart tændes i Ødsted - men det bliver uden de sædvanlige hygge-aktiviteter i hallen og i forbindelse med selve juletræstændingen. Privatfoto
Annonce

Ødsted: Corona eller ej, så lurer julen i det fjerne. Dermed nærmer tiden sig også for tænde lys i det store juletræ i Ødsted. Det sker lørdag 28. november, hvor der også tændes lys i træerne ved Tommelisedammen.

Desværre bliver det i år ikke muligt at gennemføre det traditionelle arrangement i Brunmosehallen med julemarked, salgsboder og kreative værksteder for børn, ej heller fællesoptoget ned i byen for med fællessang at tænde juletræet på grund af de gældende corona-restriktioner.

Børnene må desværre også undvære de gratis juleposer, der plejer at blive delt ud, og der vil heller ikke være mulighed for en tur i hestevogn rundt i byen.

Arbejdsgruppen under Ødsted-Jerlev Lokalråd, der står for arrangementet, er meget ærgerlig over, at man er nødt til at aflyse mange af de hyggelige traditioner, som normalt tiltrækker mange Ødsted-borgere, i år. Arbejdsgruppen håber dog, at borgerne i byen og alle, der kører gennem byen, alligevel vil glæde sig over den smukke belysning her i den mørke tid - og så håber gruppen at kunne genoptage julearrangementet igen til næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Plejehjemsledelse mødes med utilfredse ansatte: 'Vi har givet hånd på, at vi kører sagen internt'

VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Annonce