Annonce
Sport

Julius Eskesen har svært ved at tilpasse sig spillestilen, men SønderjyskE-træneren har lovet ham, at hans chance nok skal komme

Julius Eskesen vil få en ny chance for SønderjyskE, lover cheftræner Michael Boris. Om det bliver mod OB er mere usikkert. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Michael Boris ser en motiveret Julius Eskesen, der viser, at han vil tilbage i SønderjyskE-truppen. SønderjyskE-træneren har sine landsholdsfolk tilbage og glæder sig over, at holdet først skal spille mandag aften mod OB.

Fodbold: Da transfervinduet smækkede i, fik Julius Eskesen fingrene i klemme.

Den teknisk funderede midtbanespiller har haft det svært med klubbens nye system under cheftræner Michael Boris, men da august blev september, var Eskesen stadig SønderjyskE-spiller.

Til hjemmekampen mod Viborg var Eskesen helt udeladt af truppen, men han er ingenlunde frosset ud af sin tyske cheftræner.

Annonce

Det fortalte Michael Boris, da JydskeVestkysten i denne uge optog podcasten, Vi taler om SønderjyskE, i forbindelse med en træning.

- Han er motiveret. Hans situation er ikke let. Han kom ind i to-tre kampe og udførte et godt stykke arbejde. Men han er ikke startet inde, fordi vi taktisk ville gøre nogle andre ting, siger Michael Boris.

Sagens kerne er, at Boris kun kan finde plads til Eskesen på højrekanten, og hvis han vil spille der, kræver det en masse dybdeløb. Eskesen ser mere sig selv som central midtbanespiller, men her har han ikke udsigt til spilletid.

- Selvfølgelig er han ikke glad for situationen, men det, han har gjort, er, at han har trænet godt. Det kan jeg lide, og jeg har også sagt til ham, at hans chance kommer. Det er klart, at det er svært i en trup med 18 mand (til kampene, red.), men han vil få sin chance, forsikrer Michael Boris.

Da SønderjyskE trænede onsdag formiddag viste den krølhårede fynbo netop, at han ikke har tænkt sig at surmule over sin situation. Under det afsluttende løb, lagde han sig i front for feltet, og til slut trak han fra holdkammeraterne i en sådan grad, at hvis det havde været Tour de France, havde han kunnet iklæde sig den gule førertrøje efterfølgende.

Det blev bemærket af Michael Boris, der gik hen og gav den udmattede spiller et anerkendende dask på skulderen.

Landsholdsspillere er tilbage

Derfor kan Julius Eskesen være tilbage i kamptruppen, når SønderjyskE mandag aften spiller ude mod OB.

SønderjyskE har fået Duplexe Tchamba, Emil Holm, Lawrence Thomas og Isak Jensen tilbage fra landsholdsopgaver, og da de først var tilbage i træning fredag og lørdag, passede det SønderjyskE-træneren fint at skulle være rosinen i pølseenden på denne superligarunde.

- Det er godt for os, at vi ikke skulle spille fredag. Mandag er perfekt for os, siger Boris, der ikke vil tale om nøglekamp mod OB.

- Hver kamp er vigtig. Viborg-kampen var vigtig, og vi forsøgte også at vinde i Parken (mod FCK, ,red.). Du kan heller ikke sige, at vi ikke kan vinde mod Brøndby, så vi skal vinde mod OB. Efter kampen i Odense kommer Brøndby her, og det er også en vigtig kamp. Vores tilskuere gav os en virkelig god opbakning mod Viborg, og vi forsøger at forbedre os, og vi ser små fremskridt hver uge.

PODCAST OM SØNDERJYSKE

JydskeVestkysten producerer podcasten Vi taler om SønderjyskE, som du kan finde gratis på jv.dk samt i nyhedskiosken.

Værterne er sportsredaktør Jonas Brønd Nielsen og journalist Kim Mikkelsen.

Annonce
Vejle For abonnenter

79-årige Nancy faldt og fik ikke hjælp i 40 minutter, men plejehjemsleder afviser, at der blev begået fejl: 'Vikaren havde travlt med at smøre mad - hun gjorde ikke noget forkert'

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Manglende tider, trælse køreture og lange køer gør det nærmest umuligt at blive testet: 'Hvis ikke man er syg, inden man kommer ind, så bliver man det af at stå i kø udenfor i så lang tid'

Erhverv For abonnenter

Familieejet virksomhed præsterer stort millionoverskud: - Vi forbereder os på endnu en travl periode

Alarm 112

Aggressiv bilist blev stiktosset på parkeringsvagt: Kastede med madvarer og skældsord

Erhverv

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Selvfølgelig er en statue af den største danske spiller nogensinde en god ide

Alarm 112

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Vejle

Borgerne i Sandvad er skuffede: Det er ikke godt nok Mattias Tesfaye

SYNSPUNKT For abonnenter

Efter det bitre opgør mellem de gamle venner i Vejle Byråd: 'Skulle jeg pege på Martin, fordi vi var venner? Den slags kammerateri hører fortiden til'

Vejle Boldklub

Ny VB'er færdig for resten af sæsonen: Ramt af alvorlig knæskade

Annonce