Annonce
Byens Bedste

Jurymedlem til Byens Bedste: - Ingen Middelfart by uden opland - og omvendt

Jurymedlem Torben Foged sætter pris på naturen rundt om Middelfart, som han får set en del af, når han træner op til triatlon. Til februar sætter han kursen mod Hawaii for at deltage ved VM. Foto: Jan Bonde
2021-juryens hurtigste medlem, Torben Foged, er genganger og hæfter sig især ved, at indstillingerne til steder i oplandet også er væltet ind i år.

Torben Foged har igen i år været på lidt af en opgave. Som en del af juryen til Byens Bedste for andet år i træk ved triatleten fra Middelfart, at indstillingerne, og ikke mindst begrundelserne bag, spiller en stor rolle, når de nominerede til kategorierne skal findes.

Han og de andre jurymedlemmer har til opgave at finde de nominerede blandt de i år 2700 forskellige indstillinger, og det er en opgave, han tager ret alvorligt.

- Jeg er vant til at arbejde objektivt, og jeg har fokus på bolden - også i mit arbejdsliv. Derfor er begrundelserne for læsernes indstillinger enormt vigtige, for det giver os en bedre mulighed for at lytte til dem. I år var der desværre mange, der bare havde skrevet et navn, fortæller han og tilføjer, at indstillingerne til gengæld repræsenterede steder overalt i kommunen.

Annonce

- Vi har fokus på hele vores område, som er stort og fantastisk. Ingen kan undvære hinanden, og ingen Middelfart by uden opland - og omvendt.

Værd at hæfte sig ved

Kigger Torben Foged tilbage på det seneste år, kan ordene epidemi og krise ikke helt undgå at snige sig ind - uanset, om han kigger på sit eget arbejdsliv eller på livet for den by, han bor i og elsker.

- Middelfart har udviklet sig på trods, og det kræver noget. Der er en masse mennesker, der har gjort noget for, at det skal lykkes - og det er lykkedes dem. Det er virkelig værd at hæfte sig ved, siger han og fortsætter:

- Den fælles indsats kan modvirke nogle af de kræfter, der ellers gør, at mindre provinsbyer kan have det svært.

Som direktør og ejer af egen virksomhed har coronaen også præget Torben Fogeds arbejdsliv.

- Corona gav en markant nedgang. Det var ikke et jubelår som året før. Nu er jeg så heldig, at jeg har travlt igen, fortæller han.

Alligevel er der stadig plads til at være en del af Middelfart Lederforum og til at løbe, cykle og svømme langt. Som en del af det danske triatlon-landshold i sin aldersgruppe, deltager Torben Foged i konkurrencer, og til februar drager han til Hawaii for at være med til VM.

Blå bog

Torben Foged er 52 år.

Direktør og ejer af Forbrugerlaboratoriet, som arbejder med rådgivning og test i relation til produktsikkerhed.

Medlem af Middelfart Lederforum.

Har boet i Middelfart siden 2007 men er oprindeligt fra Kolding.

Dyrker triatlon på højt plan i sin fritid og er på landsholdet i sin aldersgruppe. Til februar deltager han i VM på Hawaii.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Kurator frygtede, at Olaf Haahr fjernede værdier fra hjemmet: Vejles benzin-konge blev video-overvåget efter konkurs

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce