Annonce
Erhverv

Jubel i Cirkusbygningen: Jyllands bedste hotel ligger ved Vejle Fjord

Det var salgsdirektør i Comwell Hotels Michael Hansen, der modtog prisen på Kellers Parks vegne. Privatfoto
Comwell Kellers Park blev ved et stort prisshow i København kåret som Jyllands bedste hotel.
Annonce

Brejning: Der var stor jubel i Cirkusbygningen onsdag aften, da Comwell Kellers Park i Brejning vandt prisen for "Bedste hotel i Jylland". Det er en helt ny pris, så dermed er Brejning-hotellet det første hotel, der er kåret til den titel.

Det skete i forbindelse med uddelingen af Danish Travel Awards 2019. Og prisen uddeles i et år, hvor hotellet har oplevet meget. Blandt andet at der i vinter stod et større og nyrenoveret spaområde klar.

- Der er rart, når vi som virksomhed vælger at investere i vores produkt, at gæsterne så også sætter pris på det. Vi har taget et stort skridt ind i udviklingen af hotellets spafaciliteter, da der er et stigende behov for mere fuldendte kvalitetsoplevelser, som understøtter flere sanser, som giver et højere aktivitetsniveau og flere individuelle oplevelser. At vi så kan løfte det helt op og modtage denne fine anerkendelse allerede det første år, er jo fantastisk, lyder det i en pressemeddele fra en glad Frederik Jelstrup, der er hoteldirektør hos Comwell Kellers Park.

Han sender roserne videre til sine medarbejdere.

- Det kan udelukkende lade sig gøre, fordi det at drive et godt hotel er en holdindsats, hvor alle afdelinger spiller hinanden bedre, siger han videre.

2400 afgav stemmer

Danish Travel Awards blev afholdt i Wallmans i Cirkusbygningen i København. I år er det 24. gang, at priserne uddeles.

I alt blev der uddelt 20 priser med over 400 kandidater.

Vinderne ved prisuddelingen er fundet via Danmarkspanelet hos Epinion, hvor 2.600 danskere har afgivet deres stemmer.

Annonce

Begivenhedsrigt år

Det har på alle måder været et begivenhedsrigt år. Som nævnt stod den nye spa-afdeling klar i vinter. Her bydes blandt andet på en indendørs strand med lysterapi, saltlounge og fodspa med udsigt til fjorden. Desuden har hotellet åbnet et helt nyt og 230 kvadratmeter stort konferencerum.

I slutningen af august dannede hotellet så rammer om det meget dramatiske møde i Venstre, hvor det endte med, at den nu tidligere formand Lars Løkke Rasmussen og næstformand Kristian Jensen trak sig fra deres poster. Lige i den weekend var hotellet i Brejning dansk politiks epicenter.

Og nu her lidt over en måned senere er hotellet så valgt til at at være Jyllands bedste hotel. I øvrigt foran to andre hoteller i Trekantområdet, nemlig Hotel Kolding Fjord og Hotel Vejlefjord

Comwell Kellers Park er et stort hotel i meget smukke omgivelser. Foto: Comwell
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

En god showcase i en svær tid: Samarbejde har fået flere akademikere i job

USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce