Annonce
Billund

Kæmpe 2-dages auktion

Knap 1.500 katalognumre kommer under hammeren i løbet af de 2 auktionsdage
føvling - JVK Vinduer er flyttet tilbage til Vorbasse, hvor det hele startede, og virksomheden er fortsat i fuld vigør med salg og montering af danskproducerede vinduer og døre med 10 års garanti. Til gengæld er vinduesfabrikken i Føvling lukket, og nu har både private og virksomheder mulighed for at tømme de 31.000 kvadratmeter store bygninger.

Varelageret m.m. bliver nemlig ikke flyttet med til Vorbasse. Alt, fra vinduer, udestueelementer og døre til maskiner, værktøj, lister, søm og skruer samt sågar også inventar og biler, skal sælges på auktion.

Det er auktionsfirmaet Campen Auktioner med auktionarius Finn Campen i spidsen, der forestår auktionen, som finder sted på den gamle vinduesfabrik, Toftevej 7 i 6683 Føvling den 20. og 21. juni 2013. Begge dage åbnes dørene for besigtigelse kl. 8.00 og selve auktionen starter kl. 10.00.

Knap 1.500 katalognumre

Torsdag den 20. juni gælder det bl.a. hundredevis af træbearbejdningsmaskiner, massevis af værktøj, ca. 200 paller med lister, søm, skruer og beslag m.m. Desuden kontor- og kantinemøbler, edb-udstyr, køkkenmaskiner og udstyr samt trucks, biler og varevogne. I alt vil der på dagen komme ca. 700 katalognumre under hammeren.

Fredag den 21. juni er det ca. 750 katalognumre, der skal bortauktioneres, og blandt disse er mere end 1.000 vinduer. F.eks. dannebrogsvinduer, topstyrede vinduer og sidehængte vinduer. Ca. 400 døre, f.eks. yderdøre, indvendige døre, terrassedøre, stalddøre og franske døre. Både vinduer og døre kan være ubehandlede eller hvidmalede.

Dagens auktion byder også på 100 paller med blandet håndværktøj, heriblandt trykluftværktøj og små maskiner. Ydermere massevis af halvfabrikata, montageborde og meget, meget mere.

Se hele kataloget på www.campenauktioner.dk

Adgang til auktionen koster 30 kroner, som dækker entre, katalog og byder nummer. Og alle er sikker på at få noget med hjem. Også selv om man ikke får hammerslag. De fremmødte får nemlig en værdikupon pålydende 10 procent rabat på køb af vinduer og døre fra JVK Vinduers nye omgivelser på Højagervej 6 i Vorbasse.
Se www.jvk.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce