Annonce
Hedensted

Kæmpe fjernvarmebrud fundet ved pizzeria

Gravearbejde ved Horsensvej i forbiundelse med reperation af fjernvarmeledninger. Onsdag 23. september 2020. Foto: Mads Dalegaard
Detektivarbejde efter et brud blandt Hedensted Fjernvarmes 2300 medlemmer endte onsdag omkring middag hos Hedensted Pizza.
Annonce

Hedensted: Efter godt to dages eftersøgning lykkedes det onsdag omkring middagstid Hedensted Fjernvarme at finde det ledningsbrud, som endte med at sende omtrent 100 kubikmeter vand ud i ingenting.

Efter at have lukket dele af fjernvarmenettet sporadisk af blev det lokaliseret til Ankersvej, hvor Hedensted Pizza efterfølgende selv kunne gøre opmærksom på en velvoksen uregelmæssighed. Bruddet var sket på en ledning under ejendommen, og vandet var løbet ud i undergrunden.

- Det var et brud af de helt store, og det er ufatteligt, at så mange kubikmeter bare kan forsvinde - men det kan det åbenbart. Heldigvis fandt vi det hurtigt, siger driftsleder Torben Alex Nielsen.

Pizzeriaet kommer ikke selv til at hænge på næste måneds voluminøse regning, da den dækkes af Hedensted Fjernvarme og i sidste ende således samtlige 2300 forbrugere.


Det er ufatteligt, at så mange kubikmeter bare kan forsvinde - men det kan det åbenbart.

Torben Alex Nielsen, driftsleder, Hedensted Fjernvarme
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten eksploderer også i Vejle: Borgmesteren opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner

Danmark

Plantekød og pølsesnak

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce