x
Annonce
Erhverv

Kæmpe skulderklap til A. Boesenbæk

Team A. Boesenbæk er helt unikt blevet Elite-Forhandler for både Peugeot og Citroen. Det fejrer et eksklusivt udvalg af medarbejderstaben her til ære for fotografen. Foto: Jim Hoff
Den lokale Peugeot- og Citroënbilforhandler A. Boesenbæk er blevet udnævnt til eliteforhandler for begge bilmærker. En unik hædersbevisning, som kun to forhandlere i Danmark er blevet tildelt.

GIVE: Man fristes næsten til at sige, at det er blevet til en dobbelt guldmedalje til bilforhandler A. Boesenbæk i Give. Virksomheden har nemlig høstet stor anerkendelse både hos Peugeot- og Citroënkoncernen i forbindelse med jagten på de to bilmærkes danske eliteforhandlere.

Prædikatet ’eliteforhandler’ er ellers ikke en udmærkelse, der hænger på træerne hverken hos Peugeot eller hos Citroën. Og titlen behæftes kun virksomheder, som virkelig har toppræsteret på de udvalgte indsatspunkter.

- Der er tre hovedområder, som vi er blevet vurderet på af både Peugeot og Citroën. Det drejer sig helt grundlæggende om salg, kundetilfredshed både mht. salg og værksted og så om kvalitet. Dertil kommer en række underkategorier, og den samlede vurdering bygger på ganske omfattende kvalitetsmålinger, der er foretaget af importøren Interdan, fortæller Alex Boesenbæk, der er indehaver og direktør hos A. Boesenbæk.

I sig selv er det meget bemærkelsesværdigt, og ganske svært, at blive udnævnt til Elite-Forhandler for blot ét bilmærke. Men når man som i A. Boesenbæks tilfælde får tildelt udnævnelsen på to bilmærker, så er det ganske enkelt exceptionelt.

Annonce

Vi går faktisk rigtig meget op i de her kvalitetsmålinger og konkurrencer. Vi går målbevidst efter at klare os til topplaceringer, for vi vil gøre vores bedste hver dag på alle parametre.

Alex Boesenbæk, direktør og indehaver af A. Boesenbæk

Kun to i hele Danmark er dobbelt eliteforhandlere

Så unikt, at den dobbelte hæder kun er tilfaldet yderligere én forhandler i Danmark. Og det vækker naturligvis glæde hos det hæderkronede bilforhandlerfirma, der blev stiftet helt tilbage i 1954.

- Det er en kæmpestor ære for os at være blevet kåret til Elite-Forhandler både for Peugeot og Citroën. En virkelig fantastisk anerkendelse af den allerbedste slags, som vi er vildt stolte af at have modtaget – og så endda fra begge de bilmærker, vi forhandler, lyder det fra en både glad og stolt Alex Boesenbæk.

Han sender straks rosen og anerkendelsen videre til samtlige 26 ansatte i virksomheden. For det er nemlig samtlige medarbejdere hos Team Boesenbæk, der skal levere varen hver dag på højt niveau for at høste så flot en anerkendelse, som det er at blive Elite-Forhandler.

- Vi går faktisk rigtig meget op i de her kvalitetsmålinger og konkurrencer. Vi går målbevidst efter at klare os til topplaceringer, for vi vil gøre vores bedste hver dag på alle parametre. I forvejen måles vi i det daglige på mange områder, og der er i det daglige meget høje kvalitetskrav til os, men når vi taler Elite-Forhandler kvalitetsparametre, ja så stepper vi altså lige et niveau eller to op. Her skal man virkelig lægge sig i selen for at komme i betragtning, forklarer Alex Boesenbæk.

Han er tredje generation i førercockpittet i virksomheden og tiltrådte som direktør i 2010 og overtog forretningen på ejerbasis i 2012.

Satset på Citroën er gået rent hjem

I 1988 blev forretningen Peugeotforhandler, og i 2017 kom Citroën så ind på matriklen på Diagonalvejen 77.

-Vi har qua vores lange historik med Peugeot hele tiden følt, at vi havde ret godt styr på det mærke, men at vi efter tre års forhandling af Citroën også her kan blive udnævnt til Elite-Forhandler, er vi virkelig superglade for. Det var lidt af et sats, da vi tog Citroën ind for nu tre år siden med dertil hørende store investeringer, men det viste sig jo at være en ganske fornuftig og holdbar forretningsmodel med salg af både Peugeot og Citroën, konstaterer Alex Boesenbæk med et stort smil.

Han kan berette om et fint salg af begge bilmærker med et lille forspring til Peugeot. Det modsvarer da også tendenserne på landsplan, hvor Peugeot er landets 2. mest sælgende bilmærke, mens den franske søster placerer sig på 4. pladsen.

- Vi er rigtig godt tilfredse med, at vi kan holde niveau både mht. salg af Peugeotbiler og samtidig løbende udvikle vores salg af Citroënbiler. Det er klart, at det stiller endnu flere krav til virksomhedens ansatte, når man pludselig skal til at sælge/servicere to bilmærker, men kæmperos til medarbejderne for virkelig at have formået at levere varen på begge fronter, lyder det anerkendende fra Alex Boesenbæk.

Udover hæderen og æren medfølger retten til at skilte med, at man er Elite-Forhandler både rent fysisk i og på udstillingslokalerne, og derudover må A. Boesenbæk også bruge titlen i forbindelse med annoncering i såvel trykte som digitale medier.

Den dobbelte guldmedalje fejres internt ved en lille sammenkomst i virksomheden med alle medarbejderne. En ceremoni, der uden tvivl bliver både munter og festlig, men sikkert også kort, for den nykårede Elite-Forhandler skal jo ud på gulvet igen og forsvare guldet – her kommer man nemlig ikke sovende til succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Derfor startede Pers børnehjemsliv en juleaften: Hans forældre lå i druk, og plejefamilien var intet værd

Annonce