Annonce
Egtved

Kæmper for erhvervslivet i kommunens yderkant: Der er brug for en forening som vores

Formand for erhvervsforeningen, Johannes Lomholt, er tilfreds med, at medlemstallet i dag ligger på 50, selvom der naturligvis altid er plads til flere. Man behøver ikke være selvstændig for at blive medlem - er man blot interesseret i det lokale erhvervsliv, er man også velkommen. Arkivfoto: Mette Mørk

De seneste tre år har Firehøje Erhvervsforening arbejdet for at skabe et stærkt netværk og gode vilkår for områdets virksomheder, der ikke må blive glemt, fordi de befinder sig langt fra kommunens centrum.

Annonce

Firehøje: Der er brug en forening, der kan samle de lokale virksomheder, pleje deres interesser og sørge for, at de ikke bliver glemt, fordi de ligger i kommunens yderkant. Sådan lød ræsonnementet, da en række erhvervsdrivende i Firehøje stiftede Firehøje Erhvervsforening for tre år siden.

Målet var og er fortsat at skabe et stærkt netværk blandt virksomhedsejerne i området og sørge for, at de har de bedst mulige vilkår for at drive virksomheder, forklarer formand Johannes Lomholt.

- Der manglede et fælles forum for områdets virksomheder, for der var mange af dem, der ikke kendte nok til hinanden. Så vi laver forskellige arrangementer og netværksmøder for vores medlemmer, siger formanden for foreningen, der i dag har 50 medlemmer.

En af dem er Torsten Rasmussen, der også sidder i bestyrelsen. Han bor i Nørup og har siden 1997 arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem. Han har været med i bestyrelsen, siden foreningen blev oprettet og er motiveret af at sætte Firehøje-området på landkortet.

- Jeg gik ind i bestyrelsen ud fra den betragtning, at der var og er behov for at få sat en stemme på erhvervslivet her i den bagerste del af kommunen. Vi er nok blevet hægtet lidt af efter den store kommunesammenlægning, og det er vigtigt at få fortalt, at der er rigtig mange virksomheder og erhvervsdrivende herude, siger Torsten Rasmussen.

Vi vil gerne være med til at markedsføre området, for eksempel ved at sætte fokus på, hvor meget hus man kan få for pengene med masser af plads til at drive virksomhed derhjemme.

Johannes Lomholt, formand

Erhvervslivet i Firehøje

Over de seneste tre år er medlemstallet i Firehøje Erhvervsforening vokset og ligger i dag på 50.Det vidner om et aktivt erhvervsliv i området, og det vil Vejle Amts Folkeblad nu se nærmere på.

I de kommende dage besøger avisen derfor en række lokale og vidt forskellige virksomheder.

De fortæller hver især deres historie om hverdagen, glæden og udfordringerne ved at drive virksomhed i Firehøje.

Annonce

Bidrager til brandingen

Ved at fortælle om erhvervslivet er foreningen med til at stille området i et positivt lys, og det er vigtigt, mener Johannes Lomholt.

- Foreningen skal gerne bidrage til, at vi får en større tilflytning ved at være en del af den positive markedsføringen af området, siger han.

Med tre år på bagen mener både han og Torsten Rasmussen, at behovet for en lokal erhvervsforening er blevet cementeret.

- Vi har fået bekræftet, at der er brug for os, vi har lavet nogle gode arrangementer, og vi har fået en positiv dialog i gang med kommunen om at skabe bedre muligheder for at udvide sin virksomhed her i området, siger Torsten Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce