Annonce
Hedensted

Kænguru har været væk i en måned: Tirsdag blev den måske set i Hyrup

Kænguruer bliver holdt på græsfolde som hobbydyr rundt omkring i Danmark. Lasse Stærdal Simonsen fra Jelling havde kun haft sin kænguru Ejgil i få dage, inden den hoppede væk og måtte meldes savnet. Det er ikke hans kænguru, der ses på billedet. Arkivfoto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Hyrup: Ser man en kænguru på fri fod i Hyrup eller omegn, så er der en god chance for, at den hedder Ejgil og egentlig har hjemme i Jelling.

Ejeren Lasse Stærdal Simonsen måtte melde sin 60 centimeter høje parmakænguru savnet for mere end en måned siden. Han havde købt den på Fyn få dage forinden.

Tirsdag kørte han til Hyrup for at lede, fordi en kvinde på Facebook skrev, at hun havde set en lille kænguru ude omkring Hyrup.

- Hun havde set den sidde i rabatten i siden af vejen, men der var altså ikke noget at se, da jeg kom derud. Markerne står højt lige nu, og er den gået ind i en mark, så er den umulig at få øje på, siger Lasse Stærdal Simonsen.

Tidligere menes Ejgil at være blevet set i Hornstrup Kirkeby tyve kilometer øst for folden på Herningvej ved Jelling, hvor den hører til.

Lasse Stærdal Simonsen er parat til at rykke ud, hvis den skulle blive set et nyt sted.

- Politiet ved, at den er væk, så man må meget gerne ringe til dem på 114, så skal de meget gerne kontakte mig, siger han.

Bjerre Kød, der også har en kænguru, har på Facebook skrevet, at de ikke mangler deres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

VEJLE

Er Bilka blevet vores nye tivoli? HK Sydjylland advarer mod indkøb som underholdning i corona-hverdagen

Annonce