Annonce
Vejle

Kære lille mormor: Richard Ragnvald synger ved fem plejehjem i Vejle

Richard Ragnvald optræder på fem plejehjem i Vejle 16. april. Det bliver dog udelukkende undendørskoncerter. Arkivfoto: Morten Pape
Fem plejehjem i Vejle kan torsdag 16. april se frem en syngende Richard Ragnvald på turné, når han giver udendørskoncerter til de isolerede ældre.
Annonce

Vejle: Koncerter og job til musikere bliver landet over aflyst på stribe grundet forsamlingsforbuddet, der er indført for sænke virusspredningen under coronatruslen.

Men forsamlingsforbuddet forhindrer ikke den 72-årige dansktop-sanger Richard Ragnvald i at give udendørskoncerter på fem plejehjem i Vejle torsdag 16. april med sange som ”Kære lille mormor” og ”Tak fordi vi er venner”.

Det gør han for at skabe glæde i en hård og ensom tid.

- Alle de ældre sad rundt omkring, og der skete ingenting. Alle solister i Danmark har jo fået annulleret deres job, så jeg sad også derhjemme. Jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ville med på den her tur, og så sagde jeg, det kunne være rigtig hyggeligt, fortæller Richard Ragnvald i en pressemeddelelse.

Hele Richard Ragnvald-turnéen har fundet sted i Jylland og på Fyn siden mandag 6. april og slutter altså torsdag 16. april i Vejle.

Underdørskoncerterne går i luften på Plejecenter Bakkeager klokken 10.00 og slutter på Plejecenter Rosengården klokken 15.00.

Alle de ældre sad rundt omkring, og der skete ingenting. Alle solister i Danmark har jo fået annulleret deres jobs, så jeg sad også derhjemme. Jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ville med på den her tur, og så sagde jeg, det kunne være rigtig hyggeligt.

Richard Ragnvald.

Her synger Richard Ragnvald

Alle koncerterne finder sted torsdag 16. april.

  • Plejecenter Bakkeager på Bakkeager 4 klokken 10.00.
  • Plejecenter Kløverhaven på Ringdams Kobbel 157 klokken 11.00.
  • Plejecenter Sofiegården på Sofievej 2 klokken 13.00.
  • Plejecenter Holmegården på Holmen 18-22 klokken 14.00.
  • Plejecenter Rosengården på Rosengårds Allé 52B klokken 15.00.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce