Annonce
Debat

Kære politikere: Vågn nu op til virkelighedens Danmark

Annonce

Samfund: Kære politikere på Christiansborg. Vågn nu lige op til hverdagens problemer, som vi har i Danmark.

Vi skal investere for at kunne sikre uddannelse af fremtidens unge og voksne, der skal leve op til arbejdsmarkedets behov for kvalificeret arbejdskraft. Tilføre langt flere midler, sådan at skolerne får tilført en vitaminindsprøjtning, så vi kan løfte kvaliteten langt bedre end i dag. Besparelse på besparelse vil aldrig give bedre undervisning; gad vide, hvor de har fået den tanke fra? Vores uddannelser er den bedste eksportvare, vi har i dag.

Hvis industrien går i stå, går byggeriet også i stå, og så har vi balladen med mindre skattekroner i kommunerne samt mindre velfærd. Få nu det omprioriteringsbidrag på de to pct. fjernet.

Vi har brug for, at langt flere unge får interesse for erhvervsuddannelserne. Her skal vi have fokus fra folkeskolerne, som kan hjælpe med at løfte unge mennesker over i erhvervslivet.

Danske virksomheder skriger på faglært arbejdskraft. Danmark er et produktionsland, hvor vi er afhængige af håndværkere og industrivirksomheder over hele landet.

Lige nu er afgangen er større end optaget. Flot, siger jeg bare - ironisk - den rigtige medicin må være at blive ved med at spare på det, som er Danmarks råstof, uddannelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce