Annonce
Vejle

Kærestepar kom i klammeri i varmestuen: Kvinde sigtet for grov vold

Arkivfoto: Michael Bager
En 43-årig kvinde trak en urtekniv mod sin 40-årige kæreste mandag eftermiddag i Kirkens Korshærs varmestue. Begge parter blev anholdt, og kvinden er nu sigtet for kvalificeret vold.
Annonce

Vejle: Det var et kærestepar fra Vejles misbrugsmiljø, som var hovedpersonerne i en anholdelsesaktion mandag eftermiddag på Flegmade.

Parret havde forinden begge opholdt sig i Kirkens Korshærs varmestue, da de begyndte at skændes og efterfølgende kom op at slås. Det skete omkring klokken 15.13.


Kvinden trak en urtekniv og skar manden i armen.


- Kvinden trak en urtekniv og skar manden i armen. Han fik kun overfladiske skader, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Den 43-årige kvinde med adresse i Give og hendes 40-årige kæreste fra Vejle blev begge anholdt - ikke mindst, fordi de var "oppe at køre", fortæller vicepolitiinspektøren videre.

Kvalificeret vold

Grov vold, også kaldet kvalificeret vold, straffes efter straffelovens § 245. 

Det gælder typisk vold, hvor der anvendes slagvåben, kniv eller skydevåben.

Strafferammen er fængsel indtil seks år.

- Hun blev sigtet for kvalificeret vold ved at have brugt en kniv mod sin kæreste. Han fik lov at køle af i detentionen. Så blev han afhørt til sagen og smidt ud bagefter, fortæller vicepolitiinspektøren.

Fordi der var tale om et slagsmål, som parret havde indladt sig i med hinanden, og fordi manden kun fik overfladiske skader i form af to flænger i armen, har man ikke vurderet det som  værende nødvendigt at fremstille kvinden i grundlovsforhør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce