Annonce
112

Kærestepar røg i klammeri – kvinden ønskede ikke politiets hjælp

Et kærestepar skændes i sådan en grad, at en politipatrulje natten til lørdag blev tilkaldt. Kvinden i forholdet ønskede dog ikke ordensmagtens indblanding. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe

Fredericia. En melding, der i første omgang gik på, at cirka 10 personer var i klammeri ude foran beværtningen Klods Hans i Vendersgade, viste sig i stedet at være et kæresteskænderi med to implicerede frem for 10.

Det oplyser Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi. Meldingen til ordensmagten lød på, at der var slagsmål på gaden, men da patruljen kom frem til stedet, viste det sig, at der var tale om et kærestepar, der af ukendt årsager havde været så uenige, at det havde resulteret i noget klammeri.

Annonce

Nej til politi

Manden i forholdet var gået fra stedet, oplyste en 20-årige fredericiansk kvinde, som politiet fik kontakt til i Vendersgade ved Klods Hans.

Hun var ikke kommet til skade, og hun havde sådan set heller ikke lyst til, at politiet gjorde mere ved sagen. Der blev derfor ikke gjort mere ved kæreste-klammeriet - fra politiets side hvert fald.

Meldingen kom klokken 00.17 natten til lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce