Annonce
Erhverv

Køb øl i supermarkedet og støt de lokale barer og restauranter

Selvom du ikke kan få skænket fadøl på de lokale barer og restauranter i disse tider, kan du spare op til fremtidige fadøl. Carlsberg lancerer en digital løsning, hvor du kan veksle købte øl i supermarkedet til fremtidige fadøl. Arkivfoto: Morten Pape
Det er umuligt at få slukket øltørsten på lokale beværtninger på grund af nedlukning. Men Carlsberg hjælper barer og restauranter lidt på vej ved at tilbyde øldrikkere at spare op til fadøl.
Annonce

Fredericia: Når du køber en Carlsberg-øl i supermarkedet, kan du samtidig spare op til fadøl, du kan indløse, når barer og restauranter igen åbner.

Det oplyser Carlsberg i en pressemeddelelse.

- Ideen er, at danskerne kan fylde deres egen digitale øltønde med det øl, de køber i det lokale supermarked og dermed spare op til gratis fadøl, når samfundet åbner igen og dermed hjælpe udskænkningsstederne med en succesfuld genåbning, lyder det.

Helt teknisk skal man scanne etiketten på den øl, man har købt i supermarkedet, og dermed fylde sin digitale ølfustage på Carlsbergs hjemmeside. Når der er scannet fire øl, er ølfustagen fyldt. En fyldt digital ølfustage kaster to fadøl af sig i den virkelige verden på den anden side af corona. Det er dog kun muligt at scanne én øl om dagen.

Annonce

Gratis øl

Konceptet hedder øl-for-øl, og for nuværende er det muligt at scanne øl fra Carlsberg. Der arbejdes dog på at tilføje Tuborg-mærker og øvrige ølmærker i Carlsbergs portefølje.

- Vi har reserveret 50.000 fadøl, som vores barer og restauranter kan uddele gratis ved genåbningen. Den digitale øltønde opfyldes ved hjælp af en meget let og simpel web-app, som vi løbende opdaterer. Vi tester øl-for-øl her i Danmark, og håber, at danskerne vil hjælpe barer og restauranter, så snart det er forsvarligt at åbne dem igen. Vi har bevist, at vi kan stå sammen under krisen. Ved at spare op til to gratis fadøl, håber vi selvfølgelig, at man tager sin ven eller veninde under armen, siger Henrik Friis Fredvig, On-trade Direktør i Carlsberg Danmark.

Projektet kommer, efter en stor del af Carlsbergs produktion på bryggeriet i Fredericia er omstillet til fremstilling af alkoholbase, og Carlsbergfordene har doneret 95 millioner til aktiviteter der kan bekæmpe coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce