Annonce
Give

Køb af folkeaktier skal flytte kommende idrætscenter nærmere realisering

Det kommende idrætscenter forventes at koste i omegnen af 40 millioner kroner. Omkring 10 af dem skal komme fra andre investorer i form af private, foreninger og erhvervsliv. Illustration: Vejle Kommune
For 1000 eller 2000 kroner kan man nu købe en folkeaktie for at støtte projektet om at etablere et fælles idrætscenter i Give.
Annonce

Give: Give Idræt, Sundheds- og Kulturcenter, GISK, sætter nu gang i endnu et tiltag, der skal skabe økonomisk medvind for planerne om at bygge et moderne idrætsanlæg i Give.

Salget af folkeaktier, hvor man for 1000 eller 2000 kroner kan støtte projektet, er netop indledt.

- Som folkeaktionær investerer man i et samlingssted, der rummer mange af de aktiviteter og fællesskaber på kryds og tværs, som styrker livskvaliteten for alle aldre og alle samfundslag. De nye idræts- og kulturfaciliteter i fælles rammer fremtidssikrer området, og vi får alle et naturligt og levende sted at være og mødes, oplyser GISK.

Folkeaktierne sælges i to formater. Den ene koster 1000 kroner, og med det bidrag modtager man et folkeaktie-diplom. Man kan også betale det dobbelte. I så fald modtager man ligeledes et folkeaktie-diplom, og desuden bliver ens navn skrevet på en tavle, der kommer til at hænge i det kommende idrætscenter.

Byggeriet er budgetteret til omkring 40 millioner kroner.

Vejle Kommune har allerede bevilliget 31,5 millioner til projektet, og tidligere på måneden kunne uddeler Claus Villumsen på vegne af Super Brugsen i Give overrække en check på 100.000 kroner til GISKs formand, Christian Christiansen.

Med den donation var der ifølge Christian Christiansen indsamlet cirka 300.000 kroner via egne initiativer.


Som folkeaktionær investerer man i et samlingssted, der rummer mange af de aktiviteter og fællesskaber på kryds og tværs, som styrker livskvaliteten for alle aldre og alle samfundslag.

GISKAnnonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Undrer du dig også: Gågade genåbner med ensretning - men mærker er forsvundet

Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle

33.000 indkaldt på én gang: Kronisk syge syddanskere kan få første vaccinestik i marts eller først i april

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce