Annoncørbetalt indhold

Køb en brugt bil og få mere for pengene

Står du og overvejer, om du skal investere i en ny bil? Så er der mulighed for at spare en masse penge, hvis du køber en brugt bil. Du kan i denne guide læse mere om, hvordan du kan få mere for pengene, hvis du køber en brugt bil, og hvad du bør være ekstra opmærksom på, hvis valget ender på en brugt bil.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Spar penge

Der vil som skrevet være gode muligheder, for at du kan spare en fornuftig mængde penge, hvis du ender med at købe en brugt bil. Ganske forståeligt er det for de fleste mennesker mere tiltrækkende at købe en bil fra ny. Med en ny bil får du da også en bil, hvor du er den første ejer, hvilket forståeligt nok er tillokkende. Dog vil du opleve, at din nye bil allerede efter første tur mister enorm megen salgsværdi. Faktisk er tommelfingerreglen, at en bil mister mellem 16-25 % af sin værdi om året. Derfor vil beløbet i danske kroner med høj sandsynlighed være højere, hvis du har købt en spritny bil. Det er derfor både billigere at købe en brugt bil, ligesom den ikke mister lige så meget værdi til et eventuelt videresalg.

Bilens formål

Til dig som ikke kan finde ud af, hvorvidt du skal købe en brugt eller ny bil, kan det på det varmeste anbefales, at du sætter dig ned og overvejer, hvad formålet med bilen skal være.

Her kan du spørge dig selv om, hvem og hvor mange der skal bruge bilen, samt hvor ofte bilen skal bruges. Skal bilen eksempelvis tjene formålet som primær familiebil, kan det formodentlig i højere grad retfærdiggøres at bruge flere penge på den, end hvis der var tale om en sekundær bil, som blot har til formål at køre et par gange i ugen. Dette hænger sammen med at en ny bil ikke har kørt så mange kilometer som en brugt bil, hvorfor en ny bil formentligt vil være bedst givet ud i det lange løb, hvis bilen er udset at blive hyppigt benyttet. Selvfølgelig er denne beslutning helt op til dig selv, men ovenstående kan være med til at fungere som pejlemærker, når denne beslutning skal træffes. I forlængelse af snakken om bilens formål, bør du også overveje, hvilket formål bilen bør tjene om fire-fem år ud i fremtiden. Har du udsigt til et større økonomisk råderum i fremtiden, og ved du allerede nu, at du inden for et par år har i sinde at købe en ny bil, kan det være smart, hvis du ikke bruger så meget penge på bilen nu og sparer de penge. Et eksempel kunne være, at du lige har færdiggjort dit studie, er ny på arbejdsmarkedet og skal til at købe din første bil. I dette tilfælde vil fremtidsudsigterne formentligt være, at dine økonomiske muligheder udvides inden for de næste par år. Her kan det anbefales at købe en brugt bil, så du ikke mister så meget på et videresalg, som hvis bilen var ny.

Omregistrering af din nye bil

Hvis du beslutter dig for at købe en brugt bil, skal bilen omregistreres. Dog kan dette være en svær proces, hvis man ikke lige er inde i, hvordan det fungerer. Kort fortalt handler det om, at bilen nu skal registreres i dit navn, så det officielt er dig som står som ejer af bilen, ligesom hvis du havde købt en ny bil hos en forhandler. Det kan som skrevet godt være lidt af en jungle, hvis du ikke har haft erfaring med bilkøb før. Heldigvis findes der mange hjemmesider, hvor du kan blive hjulpet godt på vej i forhold til omregistrering af bil.

Du bør nu være bedre klar over, om du skal investere i en ny eller brugt bil. Der er som skrevet en masse besparelser, man kan gøre sig, hvis der investeres i en brugt bil. Selvfølgelig er dette helt op til dig, og du derfor se denne guide som en række tommelfingerregler, som du kan have med i bagagen, når du skal kigge på din næste bil.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.