Annoncørbetalt indhold

Køb grønne firmabiler og gå ind for en grønnere verden

PR-foto credit

Dette indhold er sponsoreret. 

I løbet af de sidste par år er antallet af hybrid- og elektriske biler steget med over 50 forskellige modeller. Leasing af hybrid- og elbiler er utroligt populært blandt forbrugere men også blandt virksomheder. Elektriske biler er mere praktiske nu end nogensinde før, blandt andet grundet forbedringer i batteriteknologien, længere rækkevidde og et voksende netværk af offentlige ladepunkter, der gør det meget nemmere at lade bilen op. Er jeres virksomhed på udkig efter firmabiler til jeres medarbejdere, og ønsker i at gå foran og være et forbillede for en mere grøn verden? Hvis jeres virksomhed og medarbejdere ønsker at gå ind for grøn omstilling, så er grønne firmabiler vejen frem. Et valg om grønne firmabiler er en klima-og miljøbevidst god beslutning, som både er til gavn for verden men også for jeres medarbejdere.


Annonce


Gå ind for en grøn omstillingsproces

Vi skal alle gøre noget ved klimaudfordringen, og vores bilvalg er blandet andet noget af det, der kan være med til at have indflydelse på en mere grøn verden. Det er fortsat flest benzin- og dieselbiler der findes på vejen - hybrid- og elbiler udgør nemlig kun under to procent af den danske bilpark, hvor imod grønne firmabiler udgør fire procent af bilparken. Flere og flere virksomheder får øjnene op for de grønne bil-alternativer, men procenten er stadig for lav, og det kan i være med til at ændre. Der er ingen tvivl om, at grønne firmabiler har en positiv signalværdi, men der er stadig mange parametre, man skal tage højde for, såsom hvor firmabilen skal oplades. Men hvad er fordelene ved grønne firmabiler?


Fordele ved grønne firmabiler

Anskaf firmabiler til alle jeres medarbejere, tag førertrøjen på og vær forrest i den grønne omstilling. Den grund er alene en fordel nok til at vælge hybrid- og elbiler som firmabiler. Fordelene er økonomisk set ikke de bedste, da grønne firmabiler stadig er relativt dyre. Et valg om grønne firmabiler skal derfor ikke vælges ud fra et økonomisk perspektiv, men derimod fra et klima- og miljøvenligt perspektiv. Grønne biler er nemlig kommet for at blive, de bliver mere og mere populære og attraktive, omkostninger er lave og de er billige at køre i. Af de grunde er en grøn firmabil en investering, der på sigt kan betale sig. Hybrid- og elbiler vil med tiden blive billigere at lease, så tænk på fremtiden, vær en del af den grønne omstilling og anskaf grønne firmabiler med det samme.

Dette indhold er sponsoreret. 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.