Annoncørbetalt indhold

Køb til boligen, der spreder sommerstemning året rundt

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Savner du sommerens solskinsstråler lige så snart, det bliver overskyet – og vil du gerne tage dem med ind i dit hjems indretning? Så er du ikke alene. Læs videre og få vores råd til, hvordan du kan sprede de lyse nætters varme og glæde i din bolig, selv når det bliver koldt og gråt.

Leg med farverne

Annonce

Man skulle jo næsten tro, at vi lever 80’erne om igen, som alle regnbuens mange nuancer har domineret modebilledet over de sidste par år – og kan man i virkeligheden andet end at elske det? Enkelte, strategiske accenter kan gøre en kæmpe verden til forskel: Der skal ikke meget mere end et par strålende smukke nuancer til at give selv det mest sterile, hvide rum et skud glæde. Tidens trend er selvfølgelig at gå hele vejen og virkelig omfavne den fulde regnbuepalets legesyghed. Men mindre kan bestemt også gøre det så længe, du føler dig hjemme i det.

Start f.eks. med at smide en simpel solskinsstråle på sofaen med Kosher-puden i gul fra Sinnerup – eller sluk tørsten i de farvestrålende AIDA-drikkeglas, som sælges i et 6-pak-mix af mørkeblå, amber, smoke, pink, grønne og lyseblå nuancer. Er du genbrugstypen, findes der i landets Røde Kors-butikker i øvrigt kilovis af smukt, farverigt glas fra sidste gang, det var trendy i 70’erne og 80’erne. Her vil du også kunne opstøve gamle møbler i det skønneste farverige betræk til at peppe stuen, soveværelset eller andre rum op med retro accentmøbler.

Invester i hyggelige udendørsmøbler

Der er i virkeligheden intet som en solbeskinnet middag på terrassen med grill, vin, friske bær til dessert, en smuk solnedgang og godt selskab – men desværre er det danske vejr bare ikke til, at dette kan lade sig gøre det meste af året. Tag i stedet den glade sommerstemning med dig ind i de koldere måneder ved at investere i møbler og tilbehør, der både kan bruges ude og inde. Bl.a. skriger boligindretning i lyse naturmaterialer i sig selv sommer – og med f.eks. en serveringsbakke i lyst træ kan du både bære lækre drinks ud på terrassen såvel som ind i stuen, når det bliver koldt. Et sæt flotte havestole er både praktiske om sommeren og vinteren, når der kommer ekstra gæster, et par lanterner spreder lys og varme både ude og inde – og sådan kan de fleste udendørsmøbler i virkeligheden sagtens bruges året rundt og minde os om, at sommeren snart kommer igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhol

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.