Annonce
Erhverv

Købmand i Klovborg blev opsagt

Marc Brix-Mignon er ved at gøre klar til at søge nye græsgange efter seks måneder hos Min Købmand i Klovborg. Arkivfoto: Peter Hald
Købmand Marc Brix-Mignon siger farvel til købmandsbutikken i Klovborg efter seks måneder.
Annonce

Klovborg: Bestyrelsen for Min Købmand i Klovborg har opsagt den nuværende købmand i butikken, Marc Brix-Mignon.

"Vi må med beklagelse meddele, at vi har opsagt samarbejdet med vores købmand Marc. Dette er sket i samråd med konsulent og banken. Marc har som ansat leveret mange gode tiltag og ændringer i vores butik, men har i forhold til driften ikke levet op til forventningerne. I opsigelsesperioden vil Marc være at finde i butikken", lyder det i en udtalelse fra bestyrelsen.

Jesper Knudsen fra bestyrelsen uddyber:

- Der er ikke nogen smækken med døre herfra. Marc har gjort mange ting godt - vi har aldrig haft en flottere butik, og han har været meget aktiv med nye tiltag og opslag på Facebook. Sidste års omsætning var flot, men vi kan ikke leve af omsætning alene, og der var for stort tab og udsmid, siger Jesper Knudsen til Horsens Folkeblad.

Han oplyser, at bestyrelsen allerede er gået i gang med at søge efter en ny købmand, og der vil snarest komme et opslag på dagligvarekoncernen Dagrofas hjemmeside.

Marc Brix-Mignon oplyser, at han er gået i gang med at søge nyt job. Han har tre måneders opsigelse og vil være i butikken i den periode, medmindre han finder noget nyt inden.

- Jeg var begyndt at søge nye græsgange, inden vi kom hertil. Jeg smækker heller ikke med døren - jeg ønsker dem alt det bedste. Men vi har ikke været enige om det hele, og så må vores veje skilles. Jeg bad sådan set om at blive fyret. Når ikke man kan blive enige, må man videre i livet, siger købmanden.

Den 53-årige Marc Brix-Mignon blev ansat i august 2019, hvor han afløste Nina Nedergaard. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Løvbjerg, Lidl, Dansk Supermarked og Coop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce