Annonce
Vejle

Købmandsbutik sat til salg - der kan også bygges boliger på stedet

Drømmer du om at blive købmand? Så kan du nu erhverve ejendommen, der i 34 år husede Allé Købmanden, for 3.475.000 kroner. Det er kurator, der har bedt om at få solgt butikken. Foto: EDC Erhverv Vejle

Butikken, der tidligere husede Allé Købmanden på Pedersholms Allé, er sat til salg. Lokalplan giver også mulighed for boliger.

Vejle: Går du med en drøm om at blive købmand på Søndermarken i Vejle?

Så har du nu muligheden. I al fald har ejendomsmæglerfirmaet EDC Erhverv Vejle sat den bygning, der husede Allé Købmanden i 34 år, til salg.

Claus Fenger, erhvervsmægler og partner i EDC Erhverv Vejle, siger, at ejendommen på Pedersholms Allé 21 kan erhverves for 3.475.000 kroner.

- Bygningen er på 764 kvadratmeter, et salgsareal på 500 kvadratmeter og 264 kvadratmeter kontor og lager. Dertil kommer en kælder på 150 kvadratmeter.

- Har man ikke mod på at bruge bygningen i erhvervsøjemed, giver lokalplanen også mulighed for at bygge ejendommen om til boliger, siger Claus Fenger.

Han forventer at kunne sælge ejendommen.

- Når først folk er kommet hjem fra sommerferie, regner jeg med, at der kommer gang i fremvisningerne, siger mægleren.

Annonce

Begæret konkurs

Allé Købmanden, der var en del af Spar-kæden, lukkede i slutningen af marts efter en konkursbegæring mod købmand Finn Kragh, der sammen med sin hustru drev købmandsbutik på adressen i mere end 30 år.

Spar-kæden ejes af Dagrofa. Kæden er dog ikke involveret i sagen, så længe den ligger hos kurator.

- Vi ved, hvor vigtig en købmand er for lokalområdet, og vi ser altid på muligheden for at se på, om der er noget, vi kan gøre for at hjælpe området med at beholde dets købmand, men på nuværende tidspunkt er det desværre for tidligt for os at sige noget om fremtiden for butikken, hedder det i en kommentar fra Dagrofas presseafdeling.

Det er konkursboets kurator, advokat Bjarne Petersen, advokatfirmaet Skov Advokater, der har bedt EDC Erhverv Vejle om at forsøge at sælge ejendommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce