Annonce
Erhverv

Køkkenfirma rykker ind på Dæmningen: Men åbningen er udsat

Janni og Torben Sørensen er i fuld gang med at indrette den nye butik på Dæmningen. Åbningen trækker lidt ud. PR-foto
Tvis Køkkener er godt på vej til at åbne en ny butik i Vejle, men planen om åbning i begyndelsen af maj er ændret.

Vejle: Tvis Køkkener åbner en butik i midtbyen. Sådan kunne man læse i avisen for små to måneder siden. Det ligger stadig fast, at køkkenfirmaet rykker ind på Dæmningen, men det bliver ikke i begyndelsen af maj, som det ellers fremgik af artiklen.

Det er ægteparret Jannie og Torben Sørensen, der står bag forretningen. Åbningsplanerne er ændret en anelse, oplyser Jannie Sørensen.

- Vi håber at kunne slå dørene op 1. juni, siger hun.

Der er flere årsager til, at butiksåbningen bliver udskudt.

- Én af dem handler om corona-situationen, som har gjort det vanskeligt at få alle leverancer hjem, siger hun.

Torben Sørensen har efter 20 års ejerskab netop solgt sin virksomhed Jysk Pakkeri i Hedensted, hvor Jannie Sørensen i øvrigt var ansat.

- Så nu rykker vi og får de sidste ting på plads i forretningen på Dæmningen. Det tager tid, for vi går op i detaljerne. Vi er nok lidt pernitten, men alt skal være i orden, lyder det fra Jannie Sørensen, der tilføjer, at de faktisk allerede nu er i fuld gang med fem-seks køkkenprojekter.

- Vi måler op og tegner; selve butikken er blot ikke åbnet endnu.

Den 500 kvadratmeter store forretning får til huse i de tidligere Nordea-lokaler, hvor Tvis får pengeinstituttet og Danbolig som de nærmeste naboer - med parkeringshus et stenkast derfra. Butikken bliver i halvandet plan med en skillevæg i glas op til det øverste plan, hvor en erhvervsafdeling skal ligge. Køkkenbutikken får plads til syv køkkenmiljøer og seks bademiljøer.

Med åbningen i Vejle når kæden op på 26 danske butikker, mens Tvis også har en enkelt butik på Færøerne. Kæden er ejet af TCM Group, der også står bag kæderne Svane Køkkenet, Nettoline og Kitchn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce