Annonce
Ikast-Brande

Kølig premiere på ny Lucia-tradition

Belinda A. Jensen (Belindas Børne-Oase), Pia Holmgaard (Pias Private Pasningsordning), Camilla W. Kristensen (Smilehullet) og Louise Skjærris (Landlyst Børneunivers) sørgede fredag for, at de butiksdrivende på Brandes hovedstrøg ikke blev snydt for et Lucia-optog. Her er flokken nået til Brande Kirke på ”udturen”. Foto: Mikael Lund
Annonce

Brande: En ny tradition blev muligvis grundlagt, da børnene fra de fire lokale private pasningsordninger sammen med deres respektive "passere" fredag formiddag trillede en tur op og ned ad Storegade.

Anledningen var, at det fredag var Lucia-dag, og børnene var derfor blevet udstyret med hver deres elektriske lys, ligesom de fire private børnepassere havde tændt for kransen. Det lille optog blev naturligvis ledsaget af Lucia-sangen.

Turen gik fra Torvet forbi kirken og retur på den modsatte side af Storegade til Mølletorv ved Kvickly, inden barnevognene blev vendt en sidste gang.

Det var en kølig fornøjelse at være Luciabrud m/k i fredags, men heldigvis var alle pakket godt ind, så det kun var næserne, der frøs. Foto: Mikael Lund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce