Annonce
112

Kørte galt med 160 kilometer i timen - genkendt på tatoveringer

Midt- og Vestjyllands Politi måtte fredag rykke ud til et alvorligt færdselsuheld, hvor en 40-årig mand fra Jelling var involveret. Genrefoto: Michael Bager
40-årig bilist fra Jelling er fortsat i kritisk tilstand efter to færdselsuheld inden for få minutter fredag aften i Holstebro.

Holstebro/Jelling: Hvad, der startede som et gement brugstyveri af en bil, udviklede sig fredag aften til decideret vanvidskørsel og endte brat på en mark, lidt uden for Holstebro.

Omkring klokken 20.30 stjæles en lille Peugeot i indkørslen til et hus på Rolf Krakes Vej i Holstebro.

- Biltyven går gennem en ulåst dør og tager bilnøglerne og kører derefter ud ad Ringkøbingvej. Vest for kasernen laver han et mindre færdselsuheld, da han i forbindelse med en overhaling ikke kommer langt nok ud, og sidespejlet på den overhalede bil knuses, oplyser vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Han fortsætter i høj fart videre mod Ringkøbing, hvor han ude omkring Råsted kører af vejen. Han mister herredømmet over bilen, der ruller rundt og ender på en mark i den modsatte side af kørselsretningen og er i livsfare, oplyser vagtchefen.

Mandens tilstand mandag morgen er fortsat kritisk, oplyser Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

- Han har kørt med 160 kilometer i timen, da han mister herredømmet, kommer ud i rabatten og ruller rundt. Da vi når derud, er manden ikke ved bevidsthed, og han trækker vejret meget besværet, forklarer hun.

Føreren af bilen er en 40-årig mand fra Jelling, viser det sig. Ud fra mandens tatoveringer kunne politiet finde frem til hans identitet.

Pårørende er underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

112

Bilist kørte ind i siden på modkørende

Annonce