Annonce
Vejle

Kage-penge går til trængte børn

Susanne Clausen blev rørt, da hun fik at vide, at Broen Vejle modtager overskuddet fra Kagens Dag. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
vejle - Børn fra socialt udsatte familier har appetit på livet, og derfor kommer overskuddet fra Kagens Dag som en kærkommen gave.

Det siger en rørt Susanne Clausen, formand for bestyrelsen i Broen Vejle. Hun modtog for nylig beskeden om, at City Vejle havde besluttet at donere kagepengene til Broen Vejle.

- Vi har eksisteret siden 2010 og har siden hjulpet et stort antal børn, fortæller Susanne Clausen.

Broen Vejle giver lige nu tilskud til 40 forskellige aktiviteter.

- Formålet er at støtte børn og unge, så de har mulighed for at deltage i lokale fritidsaktiviteter. Vi betaler børnenes kontingenter og udstyr. Og at se børnenes glæde i øjnene er det hele værd.

- Vi støtter børn, hvis forældre ikke har økonomiske eller mentale kræfter til at sende børnene af sted til den slags, siger Susanne Clausen.

Hun nævner byens uniformerede korps, dykning, svømning, boksning, poledance og fitness, som nogle af de aktiviteter, Broen Vejle i dag betaler for. Ifølge Broen Vejles hjemmeside finder man frem til de trængte børn i Vejle Kommune i samarbejde med pædagoger, lærere, sundhedsplejersker og andre fagpersoner, der har kontakt til børnene.
- Det er dem, der har kontakten til børnene. De retter efter tilladelse fra forældrene henvendelse til os. Og vi træffer så en beslutning, om vi kan hjælpe barnet, siger Susanne Clausen.

Hun tilføjer, at det for firmaer koster 1000 kroner og for private 100 kroner at være medlem af Broen Vejle.

Læs mere på hjemmesiden broen-vejle.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce