Annonce
Vejle

Kan du møde op i løbet af 30 minutter? Nu kan vejlenserne også komme på venteliste til vaccine

Der er gode erfaringer med ventelister fra Sønderjylland og Sydvestjylland, oplyser Region Syddanmark. Arkivfoto: Mette Mørk
Fra i dag kan borgere i Trekantområdet og på Fyn skrive sig på daglige ventelister.

Vejle: Nu kan borgere fra Trekantområdet og Fyn også skrive sig op på ventelister for at få et skud af de vacciner, som er i overskud.

Det oplyser Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Regionen opretter ventelister til at blive vaccineret med restvacciner. Det skyldes gode erfaringer med ventelister fra Sønderjylland og Sydvestjylland, oplyser regionen.

Fra fredag 26. marts bliver det muligt for borgere i Trekantområdet og på Fyn at skrive sig på ventelister. Borgere i Sønderjylland og Sydvestjylland har haft ventelisten siden 17. marts.

Annonce

En lille chance

Ventelisterne har vist sig at særdeles populære, og mange syddanskere har benyttet sig af muligheden. Den 21. marts meldte 1991 syddanskere sig klar i Sønderjylland og Sydvestjylland, og af dem fik otte tilbudt vaccine.

I øjeblikket er restvaccinelisten åben for personer, der i forvejen har fået en invitation til vaccination, samt alle personer på 70 år eller over. Det er planen, at aldersgrænsen vil flytte sig i takt med, at målgrupperne for vaccinationsindsatsen bliver yngre.

Bliver man ringet op med et tilbud om en restvaccine, skal man kunne møde på vaccinationscenteret senest 30 minutter efter opkaldet.

Tilmeldingen gælder kun for den pågældende dag, man tilmelder sig. Man skal altså dagligt forny sin tilmelding.

Man kan tilmelde sig frem til klokken 14 på den pågældende dag, og tilmeldingen gælder for resten af dagen.

Du kan melde dig til ventelisten via hjemmesiden https://www.rsyd.dk/restvacciner

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Sport

Give starter ligaen i København

Annonce