Annonce
Debat

Kandidat til TryghedsGruppens repræsentantskab: Støttekroner skal give maksimal værdi

Søren Ipsen. Pressefoto

Læserbrev: Hjerteløbere, besøgshunde og livreddere på de danske badestrande. De fleste kender et eller flere af de projekter, som TrygFonden støtter.

TryghedsGruppen står bag TrygFonden. Næsten hver fjerde dansker er som forsikringstager i Tryg og Alka m.fl. medlem af TryghedsGruppen og med til at støtte TrygFondens projekter.

Støttekronerne er dermed indirekte medlemmernes penge, og du kan nu få indflydelse på, hvordan midlerne skal gøre nytte.

Annonce

Fra den 24. januar 2022 er der valg til repræsentantskabet i TryghedsGruppen i Region Syddanmark. Er du medlem af TryghedsGruppen i Region Syddanmark, kan du gøre din indflydelse gældende ved at stemme til valget.

Medlemmerne skal have "mest valuta for pengene".

For mig er det afgørende, at TrygFondens støttekroner giver maksimal værdi i form af øget tryghed. Projekterne, der søger støtte, skal derfor i min optik have en positiv og mærkbar effekt på den oplevede tryghed.

Projekterne skal sandsynliggøre, at de gør en forskel, og TrygFonden skal følge op på effekten for at blive klogere på, hvilke parametre der reelt øger trygheden til gavn for alle.

Desuden bør støttekronerne gå til både store og mindre projekter og komme medlemmerne til gode i både by og land, herunder også bredt i Region Syddanmark.

Søren Ipsen

Desuden bør støttekronerne gå til både store og mindre projekter og komme medlemmerne til gode i både by og land, herunder også bredt i Region Syddanmark.

Repræsentantskabet bør også arbejde for, at TryghedsGruppen fortsat uddeler bonus til medlemmerne og løbende tilbyder andre medlemsfordele, så den medlemsskabte vækst også kommer medlemmerne direkte til gode.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun blev headhuntet til stillingen i 2020: Nu fratræder direktør 'efter gensidig aftale'

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Vejle

I kan stadig nå det: Men der er ekstra run på bryllupperne på en speciel dato

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Debat

Klarsyn efter kommunalvalget: 10 millioner til skolen skal findes

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Annonce