Annonce
Billund

Karensminde regner med at åbne 8. juni

Karensmindes Venner ved endnu ikke, om de kan holde dyrskue til september. Billedet er fra skuet i 2016. Arkivfoto: Joan Karlsen
Karensminde må åbne igen, men datoen ligger ikke helt fast endnu. Først skal der gøres hovedrent.

Billund Kommune: Den helt konkrete plan er ikke helt klar endnu. Det er meldingen fra Elna Sørensen, formand for Karensmindes Venner, der glæder sig over, at den gamle gård nu må åbne igen.

- Vi regner indtil videre stadig med at åbne den 8. juni, men det kommer selvfølgelig an på, om vi kan få alle de ting, vi skal bruge, siger Elna Sørensen og henviser til flere håndvaske, sæbe og sprit.

- Vi afventer også de retningslinjer, vi skal følge - i forhold til kvadratmeter og afstand, siger hun, der desuden har kaldt en gruppe sammen til på tirsdag, som skal gøre hovedrent i stuehuset.

- Edderkopperne har ikke holdt coronafri, griner hun.

Museumsgården er gået glip af en hel del indtægter, men Elna Sørensen er fortrøstningsfuld:

- Vi er af den gamle slags, der har lidt på kistebunden. Venneforeningen ejer dyrene, og vi køber mad til dem for de penge, vi får ind, men vi skal nok klare os, siger hun.

Venneforeningen står også for indkøb af korn, roefrø og diverse andre ting.

- Det bliver ikke det samme, Karensminde vi lukker op igen, og der er stadig mange spørgsmålstegn, for vi ved heller ikke, om vi kan holde dyrskue i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce