Annonce
Vejle

Solgt til den gamle erhvervspraktikant: Vejle El-Service skifter ejer efter fire årtier

Vejle El-Services facade ud mod Horsensvej er kendt af de fleste. Torsdag skiftede virksomheden hænder. Torben Hedegaard, Hetek Aps (nummer to fra højre) har overtaget virksomheden fra Carsten Jørgensen (yderst til venstre). Elektriker Klaus Hansen (yderst til højre) har været ansat i Vejle El-Service i 40 år og følger med i overdragelsen. Kenneth Ysøe (nummer to fra venstre) er tilknyttet Vejle El-Service og følger også med. Foto: Yilmaz Polat
Karin og Carsten Jørgensen sagde torsdag farvel til virksomheden på Horsensvej, som de stiftede for 42 år siden. - Dejligt at det er os selv, der har truffet beslutningen, siger parret.

Vejle: En æra sluttede torsdag, hvor Vejle El-Service på Horsensvej skiftede hænder.

Efter i 42 år at have drevet virksomheden, der består af en el-installationsdel og en lampebutik, har Karin og Carsten Jørgensen solgt Vejle El-Service til lokale Hetek Aps.

Hetek ejes af Torben Hedegaard, der har et godt forhåndskendskab til nyerhvervelsen.

- Torben var faktisk i erhvervspraktik hos os i sin tid, og det giver os en god følelse, at det netop er ham, der overtager vores livsværk. Vi har aldrig ønsket at sælge til hvem som helst, fortæller Karin Jørgensen om salget.

Parret har i tidens løb fået flere henvendelser om køb af virksomheden, men har først nu følt, at tiden var inde.

Torben var faktisk i erhvervspraktik hos os i sin tid, og det giver os en god følelse, at det netop er ham, der overtager vores livsværk.

Karin Jørgensen

Glidende overgang

-Det er vores egen beslutning at stoppe nu. Vi er henholdsvis 67 og 68, og det er dejligt, at det er os selv, der har truffet beslutningen. Det er også en rar tanke, at virksomheden fortsætter sit liv hos Torben, fortæller Karin Jørgensen.

Parret, der i de forgangne 42 år har udlært over 15 elektrikere i deres virksomhed, vil for en tid fortsat være at finde i butikken på Horsensvej, hvor de vil hjælpe med at rydde lokalerne, ligesom Carsten Jørgensen vil stå til rådighed for de ejere i en overgangsfase i det omfang, de ny ejere ønsker det - for på den måde at sikre en glidende overgang.

Derefter ser parret frem til en velfortjent ferie og ikke mindst mere tid til familien.

Annonce

Imponeret over tilgang

Elektriker Klaus Hansen, der til januar har været ansat i Vejle El-Service i 40 år, følger med i overdragelsen til Hetek Aps, der i forvejen har omkring 45 ansatte.

- Der er et stort potentiale i at slå de to virksomheder sammen, og det er en del af strategien hos Hetek Aps, hvor vi altid er interesseret i at overtage en veldrevet virksomhed, siger Torben Hedegaard, der stiftede virksomheden i 2006.

Han tilføjer, at han er imponeret over Karin og Carsten Jørgensens positive tilgang til overdragelsen, som blandt andet medfører, at den kendte lampebutik på Horsensvej lukker.

- Lampebutikken lukker pr. 15. oktober, og restlageret sælges derefter via nettet og på sociale medier. Vi overtager installationsdelen og medarbejderne, og jeg må sige, at Karin og Carsten har en fantastisk holdning til det, selvom de slipper taget i det, de har bygget op de seneste 42 år. De har i alle årene været garanter for ordentlighed og høj faglighed, og det vil vi videreføre, siger Torben Hedegaard.

Der er lige nu ophørsudsalg i lampebutikken på Horsensvej, som Karin og Carsten Jørgensen åbnede for 42 år siden. Foto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce