Annonce
Billund

Karin og Kim starter egne motionsgrupper efter DR-program

Karin og Kim Skou Larsen får i forvejen en del motion, da de er aktive med linedance. Nu vil de med deres nye initiativ, Viking XL, få endnu flere mennesker til at motionere. Foto: Makeitbee / DR.
Karin og Kim Skou Larsen vil i nærmeste fremtid sætte gang i deres egne motionsgrupper kaldet Viking XL. Målet er at få flere til at komme ud og røre sig.

Hejnsvig: Selvom kameraerne er slukket, er det langt fra slut med fokus på motion for Karin og Kim Skou Larsen. De vil nu hver især sætte gang i et lokalt motionshold under navnet Viking XL.

- Jeg skal ud og finde nogle drenge, der vil være med. Og med drenge mener jeg altså nogle fyre med nogle ordentlige dunke. Vi skal alle sammen være i samme båd. Det duer ikke, hvis der er en enkelt, som bare er sådan en lille spirrevip, siger Kim Skou Larsen.

Han håber, at han dermed kan få nogle halvtykke mænd til at rejse sig fra sofaen og gøre sit til, at de får en bedre og sundere livsstil.

- Det kan være, at vi bare skal ud og gå en tur. Det kan også være, at vi skal have en løbetur eller en svømmetur. Men målet for dem, der er med, er, at de kan gennemføre Engsøløbet, siger Kim Skou Larsen.

Annonce

Handler også om det sociale

Inspirationen har han fundet fra en ligesindet sønderjyde, der laver et lignende projekt i Haderslev. Der skal selvsagt dyrkes motion, men det handler også i høj grad om fællesskab og om at hjælpe hinanden, hvis man er presset.

- For at kunne styre det duer det ikke, hvis vi er flere end 10. Det skal også være sådan, at vi kan slutte dagen med at sidde nede i min kælder og få en øl eller sodavand. Det handler også meget om det sociale, siger Kim Skou Larsen.

Sideløbende vil Karin Skou Larsen lave et lignende projekt, som hun kalder Viking XL Female. Det er samme tankesæt, der ligger bag, men her skal det bare være kvinder i stedet for mænd, som udgør holdet.

- Der er mange, der sidder derhjemme, fordi de ikke tror, de kan bevæge sig. Men de skal bare ud og gå. Alle kan bevæge sig meget mere, end de tror, siger Karin Skou Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Vejle

Endnu en møgsag rammer sygehus: Lægelig direktør meddeler sin afgang samme dag, som medie afslører rod med cpr-numre

Annonce