Annonce
Billund

Karina Holgersen sælger unikt indisk silketøj

Det er gået stærkt for Karina Holgersen. En uge efter hun havde tænkt tanken om at skulle sælge tøj, var det tidligere børneværelse fyldt op. Foto: Jan Kronvold
Sari by Karina er et nyt firma, som musiker Karina Holgersen står bag.

Grindsted: De fleste forbinder Karina Holgersen med musik og sang.

Men nu har hun også slået sig på salg af noget helt unikt tøj i friske farver i genanvendeligt silkestof. Det sker med mærket Cofur Danmark, som hun er blevet forhandler af under navnet Sari by Karina.

Det sker fra hendes privatbolig på Frederiksberg Allé i Grindsted.

Karina Holgersen kan godt være meget impulsiv, og det var præcis det, der skete, da hun var en tur i Vejle, hvor hun besøgte en butik, som forhandlede tøj fra Cofur Danmark, som Karina tidligere havde købt en del af. Hun fandt en kjole og et par andre ting fra Cofur.

Da hun kom hjem, tog hun et billede af kjolen og sendte det til Marianne Meinert, der er sælger hos Cofur Danmark.

- Hun skrev tilbage, at jeg kunne få forhandling af Cofur, da hun vidste, at jeg havde en stor berøringsflade. Jeg kunne mærke, at det havde jeg lyst til. Det er helt vildt lækre ting i ren silke uden kemikalier og der er ikke to ting, der er ens, så det er unika-ting. Så der gik kun en uge fra tanken opstod, til jeg havde fyldt det tidligere børneværelse med tøj, fortæller Karina Holgersen.

Alle produkterne fra Cofur er fremstillet af genanvendeligt silke fra Indien og omsyet til unikke kimonoer, kjoler, skjorter, tasker, tørklæder, armbånd, og hårbånd, så der stort set intet stof går til spilde.

Man kan følge med Sari by Karina på Facebook og Instagram.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce