Annonce
Sport

Kasper Asgreen efter DM-sølv: Målet er at blive professionel

Kasper Asgreen kørte et perfekt løb og sikrede sin fjerde DM-medalje på to år. Foto: Scanpix

Medaljevindere af international topklasse ved DM i Grindsted.

Annonce

Grindsted: Kasper Asgreen fra Team Velo Concept levede op til forventningerne ved de danske mesterskaber i Grindsted. Han kørte et flot løb og erobrede sin fjerde DM-medalje på to år.

En flot sølvmedalje pyntede om halsen på Kasper Asgreen. Mesteren Martin Toft Madsen genvandt guldet, 13 sekunder foran Kasper Asgreen.

- Det var vigtigt, at jeg havde været ude og prøvekøre ruten. Jeg vidste, at jeg kunne træde igennem med fuld power i stedet for at tænke på, om der kom et sving. Det var vigtigt at vide, da det begyndte at regne. Det gik perfekt for mig, sagde Kasper Asgreen.

Han havde sagt, at hvis han havde kørt sit bedste, ville han ikke være skuffet, hvis det ikke rakte til en medalje, men han tog store navne som VM-sølvvinderen Mikkel Bjerg, prof-rytterne Søren Kragh Andersen, Christopher Juul-Jensen, Mads Würtz Schmidt og Lasse Norman og den tidligere danske mester Rasmus Quaade.

Det var tre ryttere af høj international klasse, der løb med medaljerne.

- Vi har to pladser på enkeltstarten ved U23 i EM Herning og VM i Norge, og de pladser tilhører Kasper Asgreen og Mikkel Bjerg, sagde landstræner Anders Lund.

- Det har han ikke sagt til mig endnu, men det glæder mig, sagde Kasper Asgreen. Jeg træner mere på enkeltstart end de fleste, men jeg satser stadig på samlet start. Det er mit mål at blive professionel. Bjarne Riis har sagt, at han måske allerede har et prof-hold fra 2018, og det er min drøm at blive professionel på Bjarne Riis' hold.

Kasper Asgreen, der blev modnet ved et år på et tysk hold, vandt UCI-løbet i Viborg i maj.

- Jeg glæder mig til det individuelle DM på søndag. Jeg er i god form, men jeg kender ikke taktikken. Der er mange om budet på vort hold, sagde Kasper Asgreen.

Niklas Eg blev næstbedste rytter hos Team Velo Concept. Han sad længe i the hot seat som bedste rytter.

Niklas Larsen, OL-rytter, indhentede selveste Troels Vinther, men hans tid rakte ikke til en topplacering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce