Annonce
Børkop

Kelly kan fejre fem års fødselsdag i salonen: Fejrer det med at ansætte frisør

Kelly Körner Rothe (th.) kan nu fejre fem års fødselsdag i sin salon Kelly's Klippestue i Smidstrup og har netop ansat Birgitte Brødsgaard (tv.). Desuden får hun en gang om ugen får også hjælp af skolepigen Sofia Schelde til småopgaver. Foto: Kate Pommer
I fem år har Kelly's Klippestue ligget lige midt i Smidstrup. Nu har Kelly Körner Rothe fået så travlt, at hun har ansat en frisør til at hjælpe med det stigende antal kunder.
Annonce

Smidstrup: Hyggen er i højsædet i Kelly's Klippestue i hjertet af Smidstrup. Sådan har det været, lige siden Kelly Körner Rothe åbnede frisørsalonen for fem år siden.

- At blive frisør har egentlig altid været en drøm, siden jeg var helt lille, hvor min mor har fortalt, at jeg altid var klar med børsten til at ordne folks hår. Men jeg tog lige en omvej som kok først, hvor der gik halvandet år, før jeg fandt ud af, at det slet ikke var mig, siger Kelly Körner Rothe, der flyttede til Danmark fra Tyskland for 13 år siden.

- Det var rigtig svært at få arbejde i starten, fordi der blev kigget på, om jeg havde den fire-årige frisøruddannelse og ikke skelet til, at jeg faktisk har fem års frisøruddannelse fra Tyskland, hvor jeg efter tre år blev svend og så tog en to-årig overbygning som mesteruddannet, hvor jeg også lærte om økonomi og blev uddannet i at lære elever op, siger hun.

For ni år siden flyttede hun til Smidstrup og har ikke fortrudt det et eneste sekund, selvom Smidstrup i starten egentlig bare var et kompromis mellem hendes og ægtemandens jobs i henholdsvis Vejle og Kolding. Men byen er krøbet under huden på hende.

- Lige fra starten har folk taget godt imod mig her i Smidstrup. Her er så rart og hyggeligt, og her er både Brugs og børnehave, siger hun.

Annonce

Et nyt ansigt

Ved åbningen af salonen opstod også en drøm om muligheden for en dag at kunne ansætte en frisør.

- Kunderne vælter ind og er her fra byen. Folk er virkelig gode til at støtte op om det lokale her i Smidstrup, siger Kelly Körner Rothe, der snildt kan bruge 45 timer i salonen.

Kelly Körner Rothe (tv.) kan nu fejre fem års fødselsdag i sin salon Kelly's Klippestue i Smidstrup. Foto: Kate Pommer

Den dag er nu kommet, hvor Birgitte Brødsgaard, der har været frisør i snart 11 år, er blevet ansat som frisør i klippestuen.

Foreløbig er det 20 timer om ugen, at Kelly Körner Rothe får hjælp af Birgitte Brødsgaard, men håbet er, at det kan blive til en fuldtidsstilling.

- Jeg savnede at have kolleger, og så trængte jeg bare til, at der skulle ske noget andet, siger Birgitte Brødsgaard, der har haft egen salon og været kørende frisør.

Kelly Körner Rothe er vild med alsidigheden som frisør, hvor hverken to dage eller to opgaver er ens. Foto: Kate Pommer.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Vejle

Plejehjemsledelse mødes med utilfredse ansatte: 'Vi har givet hånd på, at vi kører sagen internt'

Annonce