Annonce
Erhverv

Popstjerne holdt fødselsdag i Vejle: Restaurant Lyst åbnede dørene, da Remee kom forbi

Fredag holdt popstjernen Remee fødselsdag i Vejle nye gourmetrestaurant, Restaurant Lyst, der åbner på torsdag. Arkivfoto: Søren Bidstrup/Scanpix
Den populære popstjerne Remee holdt sin fødselsdag i den nye Restaurant Lyst, der indvies i Fjordenhus på torsdag.
Annonce

Vejle: Torsdag 14. november indvies Vejles nye gourmetrestaurant, Restaurant Lyst, i Vejles ikoniske bygning Fjordenhus.

Restauranten holder åbent på torsdag og fredage klokken 18.30 og på lørdage klokken 14, og her vil det være muligt at nyde restaurantens gourmetoplevelse for 2300 kroner. Hertil skal lægges vinmenuen til enten 1500 kroner eller 2500 kroner.

Om det også var prisen per kuvert, da popstjernen Remee fredag holdt sin 45-års-fødselsdag med vennerne i Restaurant Lyst, melder historien ikke noget om. Heller ikke, hvad der stod på menuen.

Sikkert er det dog, at popstjernen med det borgerlige navn Remee Sigvardt Jackman hyggede sig, i al fald ifølge Remees egen instagramprofil. Her hedder det:

"Tak, kære venner, for alle jeres venlige hilsner. Jeg havde den bedste fødselsdagsmiddag nogensinde."

Samtidig benytter Remee lejligheden til at ønske Daniel McBurnie, køkkenchef på Restaurant Lyst, tillykke med Restaurant Lyst.

Remee kalder Vejles nye gourmetrestaurant for et utroligt ambitiøst projekt.

Tak, kære venner, for alle jeres venlige hilsner. Jeg havde den bedste fødselsdagsmiddag nogensinde.

Remee - på Instagram

Annonce

Ses snart igen

Remees hilsen bliver besvaret af Daniel McBurnie. Han skriver på popstjernens instagramprofil: "Fedt, I havde en dejlig aften. Skønt at se jer begge igen. Glad for du havde en god fødselsdag. Ses snart igen."

Restaurant Lyst tager snart imod andre gæster: Den indvies som nævnt på torsdag.

Bag restauranten, der får plads til 30 gæster og som i første omgang holder åbent tre dage om ugen, står vejlenseren Morten Kirk Johansen, M. Kirk A/S, der i forvejen driver Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn.

Restauranten er som Fjordenhus udviklet i tæt samarbejde med den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson og dennes partner, arkitekten Sebastian Behmann.

Om de høje gastronomiske ambitioner har Daniel McBurnie tidligere sagt:

- Det er først og fremmest vores opgave at skabe måltider, der smager godt og sikre gæsterne en enestående gourmetoplevelse. Netop det har vi i længere tid arbejdet på i vores udviklings-køkken i skoven, hvor det summer af liv og kreativitet, og hvor vi i tæt samarbejde med Olafur Eliasson og hans team undersøger nye måder at spise og være sammen på.

Ifølge teamet skal alle føle sig velkomne på Lyst, men ligesom der vil være noget man som gæst kan genkende og som behager, vil der også være noget, der overrasker og udfordrer.

- Målet er, at gæsterne går hjem både mætte og berigede. Med den interesse, restauranten allerede nu får fra madentusiaster og kunstinteresserede fra hele verden, er der meget, der tyder på, at der bliver rift om pladserne, når Lyst åbner til efteråret, har Daniel McBurnie sagt.

Fredag holdt popstjernen Remee fødselsdag i Vejle nye gourmetrestaurant, Restaurant Lyst, der åbner på torsdag. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce