Annonce
Hedensted

Kendt ansigt åbner ny ejendomsmægler med ægtefællen

Fremover står der Estate Banke på skiltet, når Anette Banke sammen med ægtefællen Jacob Banke sælger boliger gennem deres nye ejendomsmæglerbutik på Haralds Plads i Hedensted. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Anette og Jacob Banke har sagt deres respektive stillinger op for at forfølge et mangeårigt ønske om at være selvstændige ejendomsmæglere med base i Hedensted.
Annonce

Hedensted: Med 21 års erfaring som ejendomsmægler har Anette Banke besluttet at skifte stillingen som daglig leder hos Home i Hedensted ud.

I stedet etablerer hun sammen med ægtefællen Jacob Banke pr. 1. februar 2021 sin egen mæglerbutik i form af Estate Banke på Haralds Plads i Hedensted.

Herfra vil parret have fokus på salg af privatboliger i Hedensted, Løsning og Daugård, hvor bløde værdier skal trumfe jagten på et hurtigt salg.

- Vi vil gerne være i stand til at yde den service, vi føler, er den bedste til at hjælpe kunden videre. Der skal være mindre fokus på excelark og statistikker for i stedet at sætte kunden i højsædet, siger Anette Banker.

Hun er fratrådt stillingen hos Home, mens Jacob Banke også har opsagt sin stilling som afdelingsdirektør for Middelfart Sparekasse i Horsens.

Annonce

Forældrenes fodspor

De fleste ville formentlig stoppe op en ekstra gang, inden de besluttede sig for at arbejde sammen med sin ægtefælle.

Familien har da også gjort sig flere tanker om at springe ud i samme cvr-nummer, men i sidste ende var der ingen tvivl om, at fordelene længe opvejede det modsatte fortegn.

- Vi har hver vores styrker og svagheder, så vi supplerer hinanden som et super godt team. Mine forældre arbejdede også sammen i en mindre menneskealder, så det mener jeg bestemt også, Jacob og jeg kan, siger Anette Banke.


Vi kommer primært til at beskæftige os med postnummer 8721, 8722 og 8723, som jeg også har gjort det i mange år.

Anette Banke, ejendomsmægler


Hun henviser til, at forældrene Torben og Lene Banke sammen drev Bankes Ejendomskontor på Bredgade i Hedensted frem til 1. februar 2006.

Et kontor, hvor hun i øvrigt også selv var ansat. At hun præcis 15 år senere nu igen er at finde midt i forældrenes fodspor som selvstændig ejendomsmægler i Hedensted, er dog mere tilfældighedernes spil end decideret planlægning.

- Det er en drøm, vi begge har haft længe, og nu kunne vi ikke holde det inde længere. Børnene er blevet ældre, så vi føler, det er det perfekte tidspunkt i livet, siger Anette Banke.

Annonce

Et buldrende marked

Når byens nye nye ejendomsmægler slår dørene op, bliver det af gode grunde med et helt tomt kartotek, men det er ikke noget, der får panderynkerne frem.

Som barnefødt i byen har Anette Banke et stort netværk, og parret har allerede fået flere positive tilkendegivelser fra gamle kunder.

Samtidig har ejendomsmarkedet trodset eksperternes coronaforudsigelser og buldrer fremad med øgede salgspriser og faldende liggetider.

- Vi har aldrig solgt så meget i Home, som i min sidste tid, og med en vaccine på vej kommer der formentlig også endnu mere optimisme hen over foråret. Så jeg er sikker på, der nok skal være rigeligt at lave, siger Anette Banke.

Estate Banke bliver den fjerde ejendomsmægler i Hedensted. Med etableringen er samtlige erhvervslokaler på Haralds Plads nu udlejede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce