Annonce
Vejle

Kendt ansigt er tilbage: Paladspassagen har ansat barmanager og eventmand

Rie Lundgren og Emil Roed skal også gøre 1. salen i Paladspassagen klar til social dining. 1. salen kommer til at rumme spisepladser, en bar, et legerum, et stort aktivitetsareal samt et loungeområde. Foto: Mette Mørk
Dennis Lundstrøm er tilbage i byens restaurationsliv som barmanager i Paladspassagen, der også har ansat en eventmanager.

Vejle: Paladspassagen Social Dining har allerede hyret de to første ansatte, men de udfører langt fra det arbejde, de er ansat til.

Det sætter coronavirussen en midlertidig stopper for, for det er vanskeligt at være event. og barmanager, når statsministeren har forbudt forsamlinger større end 10 personer.

I stedet er Paladspassagens eventmanager Emil Roed trukket i arbejdstøjet og hjælper med ombygningen af det kommende, store spisested i den overdækkede del af passagen.

Det samme er stedets kommende barmanager, der er et kendt ansigt i byen. Torsdag havde Dennis Lundstrøm første arbejdsdag som manden med ansvaret for barerne, men han er mere håndværker den kommende tid.

Dennis Lundstrøm arbejdede en række år på Conrads i Den Smidtske Gård som manager, indtil han åbnede sit eget sted med Relax Bar i 2015. Men tre et halvt år senere måtte den selvstændige restauratør erkende, at baren i Klostergade ikke kunne løbe rundt, og han valgte derfor at lukke stedet.

Jeg glæder mig til at få mulighed for at være med i et projekt, som gerne vil give noget tilbage til Vejle. Jeg skal være kreativ og sætte en masse aktiviteter i gang, som er godt for byen og for os som sted.

Emil Roed, eventmanager

Han kan løfte opgaven

Men nu er han tilbage i det vejlensiske restaurationsliv, og det glæder ikke mindst medejer og projektleder i Paladspassagen Social Dining, Rie Lundgren.

- Med Dennis har vi fået fat i en, der har erfaringen og kan løfte opgaven. Det er vigtigt for os, at han er lokal, og han får ansvaret for begge barer. Men da hans rolle som barmanager er sat i bero indtil videre, er han ligesom Emil trukket i arbejdstøjet, fortæller Rie Lundgren.

25-årige Emil Roed er også Vejle-dreng, og de to kender hinanden som henholdsvis leder og træner fra Hover IF's fodboldskole, som Rie Lundgren havde ansvaret for i en række år.

- Vi har ansat Emil som eventmanager, fordi vi gerne vil skabe et sted med mange aktiviteter. Fra fodboldskolen kan jeg huske, at Emil var god til at sætte ting i gang, og da jeg så et opslag fra Emil, som søgte nye udfordringer, slog jeg til, siger Rie Lundgren.

Annonce

Giver noget tilbage

Den nyansatte eventmanager skal stå for stedets sociale medier, han skal skabe et netværk omkring byens social dining og stable forskellige events og aktiviteter på benene.

- Jeg glæder mig til at få mulighed for at være med i et projekt, som gerne vil give noget tilbage til Vejle. Jeg skal være kreativ og sætte en masse aktiviteter i gang, som er godt for byen og for os som sted, siger Emil Roed, der begyndte i jobbet for godt en måned siden.

Annonce

Står selv inde for det

For ejerne af Paladspassagen Social Dining har det været en overvejelse, om de skulle bortforpagte de to barer og eventdelen. Men Orla Dambo og Rie Lundgren har valgt selv at stå for den del af forretningen.

- Vi har været vidt omkring i vores overvejelser, hvad vi vil med stedet. Men vi har valgt selv at drive barerne, for vi vil være sikre på, at man vil være tro mod det koncept, vi gerne vil skabe her. Det kunne vi ikke være, hvis vi overlod det til folk udefra, men nu står vi selv inde for det, siger Rie Lundgren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Ride-elever rystet sammen på hyggedag

Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce