Annonce
Vejle

Kendt blomsterbutik i nye klæ'r: Julen bliver noget særligt i år

Blomsterhandler Sanne Gelbjerg er glad for sin "nye" butik. Hun er klar til, at kunderne kan handle online døgnet rundt. Foto: Flemming Larsen
Efter halvanden måned med byggerod er Karina Blomster i Nørrebrogade 10 klar til at lade det kime ind til julefest - døgnet rundt.
Annonce

Vejle: - Vi har brugt halvanden måned på at vælte mure og bygge om. Det er ikke, fordi vi har fået flere kvadratmeter. Butikken er bare blevet åbnet op og virker på den måde mere rummelig.

Smilende tager indehaveren af Karina Blomster i Nørrebrogade 10, Sanne Gelbjerg, imod. For at vise sin "nye" butik frem. Og selv om der endnu er en måned til jul, oser blomsterbutikken af hygge og jul mere end nogensinde før.

Når klokken klimprer blidt ved bevægelse, og man træder ind i butikken, bliver man næsten i julehumør.

- Jeg tror, at julen bliver noget særligt i år. Det er i al fald det, jeg mærker hos mine mange trofaste kunder. Vi trænger alle til at hygge os med dem, vi holder af, siger Sanne Gelbjerg.

Annonce

To butikker er blevet til en

Hun har stået i spidsen for Karina Blomster i godt 15 år og kunne ikke forestille sig noget andet i sit arbejdsliv.

- Efter ombygningen er butikken blevet, lige som jeg gerne vil have den. De mange blomster og brugskunsten er for alvor kommet til sit ret. Det er, som om der er blevet mere albuerum. Og kunderne har da også kommenteret det, siger Sanne Gelbjerg.

Annonce

En butik i butikken

I forbindelse med ombygningen er en dør til trappeopgangen mellem de tidligere to butikker blevet blændet af, og det har givet Sanne Gelbjerg mulighed for at åbne en butik i butikken, hvor man kan købe blomster og kort uden for normal åbningstid.


Jeg har jo deres mobilnummer, og så er butikken jo videoovervåget. Og så tror jeg, at folk i dag er så ærlige, at de ikke vil gøre sig til tyve for en buket blomster.

Susanne Gelbjerg, indehaver af Karina Blomster


- Det foregår på den både, at man på sin mobiltelefon får tilsendt en kode til døren. I butikken tager man de blomster, man skal bruge, og betaler via Mobilepay. Det skal nok blive godt, siger blomsterhandleren.

Hun er ikke bange for, at kunderne tager buketterne uden at betale.

- Dels har  jeg jo deres mobilnummer, dels er butikken videoovervåget. Og så tror jeg, at folk i dag er så ærlige, at de ikke vil gøre sig til tyve for en buket blomster, siger Susanne Gelbjerg, der tilføjer, at ordningen jo ellers bare må stoppe.

- Det, jeg hører fra mine kolleger i branchen, er, at Mobilepay-ordningen fungerer fint, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce