Annonce
Vejle

Kendt herretøjsbutik i Vejle genåbner efter påske

- Vi må se i øjnene, at vi kommer til at leve med smitterisikoen i et stykke tid. Men vi er blevet meget klogere. Jeg har stor tiltro til, at alle tager deres forholdsregler, siger Poul Iversen, ejer af Poul Iversen Menswear i Vejle. Foto: Mette Mørk
Tøjhandler Poul Iversen slår igen dørene op for kunderne til butikken i Torvegade. Siden 18. marts har Poul Iversen Menswear været lukket på grund af corona.

Vejle: Det bliver med masser af sprit, afstandsmærker på gulvet og halv bemanding.

Poul Iversen Menswear genåbner tirsdag efter påske efter godt fire ugers nedlukning. Corona-virussen findes stadig i samfundet, men tøjhandler og ejer Poul Iversen mener også, at det er tid til at finde tilbage til hverdagen.

Selvom det langt fra er en hverdag som før corona.

- Vi åbner stille og roligt. Vi kommer til at holde afstand til kunderne, vi spritter af løbende og mærker på gulvet vil vise, hvordan kunderne skal holde to meters afstand. Så tænker jeg, det er forsvarligt at åbne igen, siger Poul Iversen.

Corona er en hård omgang for tøjbutikken. Poul Iversen har været nødsaget til at sende personalet hjem med lønkompensation.

Syv ansatte vil være på arbejde ad gangen i de store butikslokaler i Torvegade, mens resten må vente på bedre tider.

- Vi er så optimistiske, at vi er sikre på, at vi som butik og resten af Vejles handelsliv nok skal komme op på fuld styrke igen. Men der er så mange hvis'er, at vi ikke ved hvordan eller hvornår, siger Poul Iversen.

Forventer ikke mange kunder

Poul Iversen har ikke sat et maksimum på, hvor mange kunder der må være i butikken ad gangen.

- Vi har 500 butikskvadratmeter og dermed masser af plads. Vi har ingen tro på, at folk kommer stormende ned i midtbyen, fordi vi åbner igen. En åben dør er en service for vores kunder. Skal man bruge et par nye bukser, så er vi der, siger Poul Iversen.

Poul Iversen Menswear kører fra tirsdag med normale åbningstider fra 9.30 til 17.30 i hverdagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce