Annonce
Børkop

Kendt hotel vandt Vejle-pris: - Hvis dronningen kommer på uventet besøg, så skal vi være klar

Hoteldirektør Frederik Jelstrup, og resten af medarbejderne hos Comwell Kelelrs Park i Brejning, kan glæde sig over, at hotellet er blevet kåret som Vejles bedste servicevirksomhed. Arkivfoto: Søren Gylling

Comwell Hotel Kellers Park har modtaget prisen for at være Vejles bedste servicevirksomhed. Og det glæder, selvfølgelig, hoteldirektøren.

Brejning: Vejlenserne er så tilfredse med det serviceniveau, som Comwell Hotel Kellers Park leverer, at det store hotel på kanten mellem Brejning by og Vejle Fjord nu er blevet kåret som Vejles bedste servicevirksomhed.

- Vi er hammer-stolte. Bare det at blive udvalgt som de bedste fem blandt 70 virksomheder, gjorde os stolte, men at vi så vinder, gør det bare fedt. Nu kan vi sætte et flueben ved, at vi gør det på den måde, som både gæster og medarbejdere gerne vil have, at vi gør det på, siger Frederik Jelstrup, der er hoteldirektør på Comwell Hotel Kellers Park.

Det er City Vejle, der har bedt vejlenserne om at stemme indenfor fire kategorier, nemlig "Vejles bedste butik", "Vejles bedste tøjbutik", "Vejles bedste spisested" og "Vejles bedste servicevirksomhed".

Det skete via Facebook, og det valgte 2.232 at gøre. De skulle stemme i de fire kategorier, og mens det var tre butikker på Vejles gågade, som kunne modtage de andre priser, ja så blev det hotellet i Brejning som tog prisen som bedste servicevirksomhed.

Begrundelse

City Vejle skriver i sin begrundelse for prisen, at "Comwell Hotel Kellers Park er et unikt sted, i et smukt landskab beliggende ved Vejle Fjord. Stedet markerer på flotteste vis Vejle på landkortet over spa-byer. Deres høje service og kvalitetsniveau, sammen med et stærkt koncept, gør at man hos Comwell Kellers Park får en oplevelse af velvære, tilfredshed og kvalitet."

"Selvom Comwell Hotel Kellers Park ligger i udkanten af Vejle, bliver stedet bundet godt sammen med byen og Comwell er et fantastisk hotel/konference supplement til byens/områdets øvrige hoteller. Oplevelsen man får på Kellers Park er meget positiv, der er gennemført design, gode værelser, imødekommende, god mad og hjælpsomt personale overalt og fremfor alt et lækkert spa-område."

Dronningen på besøg

På hotellet i Brejning er det konceptet, at der skal leveres en høj standard. Både på hotel, restaurant og i spaområde. Så Frederik Jelstrup ved godt, at gæsterne også forventer det.

Og det skal hotellet helst leve op til hver eneste dag.

- Vi er jo også mennesker, som fejler i ny og næ, men vi ønsker at gøre det mere personligt, og så arbejder vi ud fra et par mantraer, som vi hele tiden forsøger at efterleve. Dels skal vi levere den service, vi selv gerne vil blive mødt af. Og dels skal det være sådan, at hvis dronningen pludselig kommer på uventet besøg, så er vi klar til at modtage hende, uden at vi skal ændre på særligt meget, siger Frederik Jelstrup, der er gået i tænkeboks.

Han vil nemlig gerne fejre det sammen med medarbejderne.

- Jeg ved ikke helt hvordan endnu. Men mon ikke det bliver med nogle bobler i glasset, siger hoteldirektøren.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Erhverv For abonnenter

Kurator frygtede, at Olaf Haahr fjernede værdier fra hjemmet: Vejles benzin-konge blev video-overvåget efter konkurs

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Annonce