Annonce
Kultur

Kendt kor synger i genåbnet kirke: Sct. Nicolai Sogn klar med musikprogram

Koret ConcertClemens optræder i den til den tid genåbnede Sct. Nicolai Kirke i Vejle 22. december klokken 20. Pr-foto
Trods kirkelukning lever musikarrangementerne i Sct. Nicolai Sogn.

Vejle: Det er et blandet musik- og koncertprogram, som Sct. Nicolai Sogn kan præsentere for resten af 2019. Sognet omfatter de tre kirker Sct. Nicolai, Søndermarkskirken og Løget Kirke, og under ombygningen af Sct. Nicolai anvender sognet lejede lokaler i Sct. Maria på Blegbanken - og på alle fire lokaliteter vil tonerne klinge.

JazzMuld giver koncert i Søndermarkshuset torsdag 31. oktober klokken 19.30. Besætningen i trioen er Nicolai Majland, klaver, Jakob Lind Lauritsen, kontrabas og Jesper Uno Kofoed, trommer. Det er muligt under koncerten at købe og nyde sognets rødvin til støtte for alterkunsten i Sct. Nicolai Kirke.

Der bydes på julekoncert i Løget Kirke torsdag 19. december klokken 19.30 med trioen Zenobia, der består af sangerinden Louise Støjberg, harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk og pianist Charlotte Støjberg.

Concert Clemens, et kor fra Aarhus med 17 stemmer, giver koncert i den nyåbnede Sct. Nicolai Kirke søndag 22. december klokken 20. Det er eneste koncert i sognet, hvor der opkræves entré, nemlig 50 kroner.

Desuden kan man, som tidligere år, overvære de traditionelle advents- og julekoncerter med sognets egne kor, sang og musik arrangement i Løget med Bent Edvardsens kvartet, syng-dig-glad i Søndermarkshuset, salmesang i Sct. Maria og gospelkoret Bless The Day i Sct. Nicolai.

Lørdag den 21. december klokken 14 og 16 er der klokkespilskoncert med organist Erik Kure.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce