Annonce
Vejle

Kendt modekvinde står ved roret i ny butik på Vejles strøg

Butikschefen i Vejles nye Only-butik i Nørregade, Helene Refsgaard (til venstre), er her sammen med sine to ansatte Diana Nielsen og Nikoline Lervorsen. Butikken åbnede i dag klokken 9. Foto: Flemming Larsen
Only åbner sin butik nummer to i Vejle og er rykket ind i Nørregade 10A, hvor Tendens tidligere boede.

Vejle: Butikkerne på Vejles gågade er atter åbne - og der er tilmed nye navne på nogle af facaderne.

Således slog modebutikken Only i morges dørene op i Nørregade 10A i de lokaler, der hidtil har huset modebutikken Tendens. Tendens er netop flyttet til en ny placering på gågaden.

Den nye Only-butik har Helene Refsgaard ved roret. Hun har arbejdet i Bestseller-koncernen, der ejer brandet Only, i de seneste 10 år, og glæder sig over at komme tilbage til Vejle.

- Jeg har tidligere stået i spidsen for Bestseller-butikken på Søndergade 1. Senere har jeg arbejdet i Only i Bryggen i Vejle og Only i Søndergade 24 i Horsens, og nu er jeg altså tilbage i Vejle, blandt andet efter endt barsel, siger Helene Refsgaard.

Annonce

Chefen og to ansatte

Åbningen af den nye Only-butik i Nørregade betyder ikke, at Only i Bryggen lukker. Tværtimod.

- Vi har et stort kundeunderlag i Vejle, og Onlys nye butik bliver derfor et godt supplement til butikken i Bryggen, siger Helene Refsgaard.

Hendes nye strøgbutik er på godt 196 butikskvadratmeter.

- Vi er et modebrand til den yngre modebevidste kvinde. Vi har altid været og er et stærkt jeans-brand - men vi er også topfashion, forklarer Helene Refsgaard.

Vejles nye modebutik beskæftiger to ansatte ud over butikschefen.

- Jeg tror, det er vigtigt selv at have et øje på hver finger. Men i første omgang får jeg to ansatte, så må vi se, hvordan det kommer til at gå, når vi kommer ud på den anden side af corona-pandemien, siger den nye butikschef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce