Annonce
Ikast-Brande

Kendt par sætter Klovborg Autoværksted til salg

Sidste år fik Ole Pedersen installeret et nyt Go'On tankanlæg ved Klovborg Auto. Benzinstationen følger med, når værkstedet bliver solgt. Arkivfoto
Hanne og Ole Pedersen nærmer sig pensionen og vil sælge deres ejendom og autoværksted på Storegade i Klovborg.

Klovborg: Et meget kendt og aktivt ægtepar fra Klovborg, Hanne og Ole Pedersen, vil nu skrue ned for tempoet. Det betyder, at de sætter deres livsværk Klovborg Autoværksted på Storegade 48 til salg.

- Vi er jo begge to kommet i den alder, hvor vi kan ansøge om pension. Om lidt bliver jeg 65 og et halvt år, og Ole har samme alder. Sådan er det, forklarer Hanne Pedersen.

- Nu vil vi gerne have solgt forretningen og værkstedet, da det er en mulighed for at komme videre. Vi har en grund nede i Dalen i Klovborg, og her er der mulighed for at bygge et lille hus. Det er det første, vi vil forsøge på. Hvis ikke vi kan få solgt værkstedet på Storegade, må vi prøve noget andet - måske leje det ud, tilføjer hun.

Du er jo formand for lokalrådet i Klovborg... bliver du ved med det?

- Det ved jeg faktisk ikke rigtigt... der vil tiden vise. Lokalrådet har generalforsamling i marts, og der er jeg på valg, og jeg overvejer nu hvordan og hvorledes, svarer Hanne Pedersen.

Om Hanne Pedersen siger farvel til lokalrådet er altså foreløbig uafklaret. Men hun har udført sin foreningsmæssige "værnepligt". Tæller man lokalrådets forgænger borgerforeningen med, har Hanne Pedersen været med i foreningsarbejdet i 20 år. Hun var også med i byrådet i mange år som repræsentant for Fælleslisten. Men ved det seneste kommunalvalg i 2017 fik Fælleslisten et dårligt valg, og trods et pænt antal personlige stemmer måtte Hanne Pedersen sige farvel til byrådet.

Det står fast, at hun siger farvel til arbejdsmarkedet. Hun har i de seneste 10 år været ansat på asylcentret i Jelling som pædagogisk medarbejder, men 11. oktober har hun sidste arbejdsdag på asylcentret - borset fra at hun en periode efter det vil have nogle projekt-timer på centret.

Annonce
Vi glæder os til at få mere frihed. Vi har haft et arbejdsliv med rigtig mange timer.

Hanne Pedersen

38 år i værkstedet

Ole Pedersen har for sit vedkommende drevet Klovborg Autoværksted i hele 38 år. De senere år har han været alene om at passe værkstedet. I øjeblikket overvejer han at gå lidt ned i tid, indtil ejendommen bliver solgt.

Som nævnt satser parret på at blive boende i Klovborg.

- Ja, hvis det kan flaske sig for os. Ellers må vi se, hvordan tingene udvikler sig. Det er jo nogle store beslutninger. Det første, der skal ske, er at få Storegade 48 solgt. Der er en god mulighed for nogen, der gerne vil drive et værksted. Og vi har jo lejet forpladsen ud til benzinselskabet Go'On - det giver en lejeindtægt på mellem 80.000 og 100.000 kroner om året, siger Hanne Pedersen.

- Vi glæder os til at få mere frihed. Vi har haft et arbejdsliv med rigtig mange timer. Men vi stopper, mens legen er god. Vores helbred er godt - vi har det fint, og vi har været i stand til at tage ud at rejse, og det vil vi gerne fortsætte med, tilføjer hun.

Parret har to voksne sønner, men der er ingen af dem, der vil overtage værkstedet.

- Vi håber at få stedet solgt til en familie, hvor manden er mekaniker. Det er jo et igangværende værksted med kunder, så der er noget at starte op med, Og vi kan jo kun anbefale vores lokalområde. Vi har været godt tilfreds i alle årene, siger Hanne Pedersen.

Ejendommen med alt inklusive - autoværksted, huset og en grund bagved - er sat til salg for 2,1 millioner kroner.

Hanne Pedersen og ægtemanden Ole har ikke tænkt sig at flytte fra Klovborg. Faktisk har parret tænkt sig at bygge et lille hus i naturområdet Dalen, hvor de har en grund. Hanne Pedersen sidder her på en bænk ved det offentlige opholdsareal i Dalen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Erhverv

Hundredvis af jakker i ny pop op-butik

Annonce