Annonce
Vejle

Kendt radio- og TV-butik lukker slet ikke: Det er en misforståelse

Bent Bang Jakobsen: - Vi har fundet en god løsning med vores udlejer, så nu bliver butikken, hvor den hele tiden har været, siger han. Arkivfoto Mette Mørk

Bent Bang Jakobsen har fundet en god løsning med udlejeren, så butikken kan fortsætte dér, hvor den har været siden 1984.

Annonce

Vejle: "Bare rolig vi fortsætter". Sådan står der på skiltet i det store udstillingsvindue hos Expert Mølholm Radio & TV i Vindinggårdcentret.

Og det er netop hvad Bent Bang Jakobsen og butikken gør.

Siden han i maj meldte ud, at han ville lukke selve butikken senest 1. august, men fortsætte sin forretning i en anden form med showroom, værksted og serviceafdeling, har situationen ændret sig.

- Vi har fundet en god løsning med vores udlejer, som betyder, at vi kan bevare butikken, hvor den er. Vi har fået et mindre lejemål på 192 kvm, hvor butikken fylder 128 kvm, og resten indrettes til værksted, kontor og køkken. Det er vi rigtig glade for, siger Bent Bang Jakobsen.

Vi har fundet en god løsning med vores udlejer, så butikken bliver, hvor den hele tiden har været.

Bent Bang Jakobsen.

Overtog sit lærested

Bent Bang Jakobsen er en erfaren mand i sin branche. Han overtog i 1979 sit lærested, Emil Jensen Radio & TV, som senere skiftede navn til Mølholm Radio. Efter fem år på Fredericiavej, flyttede forretningen i 1984 til det dengang nye Vindinggårdcenter.Her bliver butikken bevaret på et lidt mindre areal, og her vil der fortsat være salg af radio, tv, service- og AV-afdeling og værksted. Forretningen er den eneste af sin art, der har eget værksted.

Annonce

Mange har misforstået

Siden Bent Bang Jakobsen i maj meldte ud om sine planer, er han blevet kontaktet af mange trofaste kunder, der har beklaget, at han ville lukke. Samtidig har de haft et ønske om at tage afsked med ham og sige tak for god service gennem flere år.

- Mange har opfattet det sådan, at vi lukkede helt. Men det er en misforståelse, det har aldrig været meningen. Vi rykker bare i mindre lokaler, og vi lukker ikke for salg af radio og tv. Vi vil fortsat have salg i butikken, sådan som vi altid har haft, siger Bent Bang Jakobsen.

Han fortæller om kunder helt fra Tønder, der har kontaktet ham for at sige farvel og tak for godt samarbejde.

- Så sent som forleden kom nogle trofaste kunder for personligt at sige farvel og få klaret den sidste service, fortæller han.

Annonce

Fortsat to i butikken

Det var i første omgang meningen, at Bent Bang Jakobsen ville forlade det store butikslokale og i stedet samle alt i den hidtidige værksteds- og serviceafdeling i lejemålets bagerste del.

- At vi nu har fået mulighed for at bevare butikken som hidtil er en stor glæde. Det betyder, at vi også i fremtiden vil være to i butikken. Det vil nok også gøre mine muligheder for at holde lidt mere fri væsentligt større, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce