Annonce
Vejle

Kendt revystjerne i Vejle Revyen: Pernille Schrøder er et scoop

Pernille Schrøder er ny på holdet i Vejle Revyen. Hun kommer direkte fra Nykøbing Falster Revyen for at være med i Vejle. Foto: Vejle Musikteater

Pernille Schrøder er et scoop for Vejle Revyen, der har titlen "Med vinden i ryggen" og får premiere 6. september.

Vejle: Revystjernen Pernille Schrøder, som to gange har vundet prisen som "Årets revy kunstner", er årets nye ansigt på holdet bag Vejle Revyen 2018.

Pernille Schrøder er en erfaren revyskuespiller, der har Aalborg Vinterrevy som sin faste legeplads, ligesom Cirkusrevyen og Rottefælden i Svendborg har haft glæde af hendes smittende humoristiske og musikalske talent.

Hun kommer direkte til Vejle Revyen fra Nykøbing Falster Revyen, hvor hun har været fast på holdet i en årrække.

Hun er ikke den eneste nyhed, revyens instruktør, Ina-Miriam Rosenbaum, får nemlig assistance af en instruktør med lokale rødder, nemlig Bo Skødebjerg, der er skuespiller, instruktør og dramatiker. Han er opvokset i Give og student fra Rødkilde Gymnasium, så Vejle Musikteater er ikke et nyt bekendtskab for ham.

Bo Skødebjerg står bag Eventyrteatrets store succesfulde forestillinger i Tivolis Glassal, ligesom han har været instruktør på flere revyer og kabareter. Ina-Miriam Roisenbaum står bag revyen gennem hele første fase, når revyen sammensættes, og så overtager Bo Skødebjerg og får revyen sikkert i havn.

Annonce

Det er et scoop, at vi har fået Pernille Schrøder med på holdet i Vejle Revyen.

Toni Lee Larsen, direktør i Vejle Musikteater
Veje Revyen hedder "Med vinden i ryggen", og revyholdet vil blandt andet have klimaet som tema. Foto: Vejle Musikteater

Med vinden i ryggen

Titlen på årets revy er "Med vinden i ryggen", og titlen hentyder til, at klimaet vil være et tema, ligesom det lokale stof har sin rette plads.

- Vi glæder os rigtig meget til igen at kunne byde velkommen til Vejle Revyen. Vi kom godt fra start sidste år, så det tegner godt for i år. Det er et scoop, at vi har fået Pernille Schrøder med på holdet. Hun er blandt de mest erfarne revyskuespillere på dansk jord, siger Toni Lee Larsen, direktør i Vejle Musikteater.

Den lokale drivkraft bag revyen, musikeren Pojken Flensborg, er atter kapelmester og udgør revyens musikalske duoe sammen med Jacob Venndt.

Morten Bo Koch, som debuterede i fjor med bravour, har sagt ja til at være med igen, og Gunvor Reynberg er for tredje gang både på scenen og hovedforfatter bag revyen.

Revyen har premiere torsdag 6. september, og musikteatret har netop åbnet for billetsalget.

Pojken Flensborg er endnu engang kapelmester i Vejle Revyen. Det var ham, der tog initiativ til at Vejle fik en professionel revy. Foto: Vejle Musikteater
Gunvor Reynberg medvirker for tredje gang i Vejle Revyen, hvor hun både er på scenen og hovedforfatter bag revyens numre. Foto: Vejle Musikteater
Morten Bo Koch debuterede i Vejle Revyen i fjor, og publikum tog omgående den charmerende skuespiller til sig. Han sagde straks ja til at være med igen i år. Foto: Vejle Musikteater
Jacob Venndt er sammen med Pojken Flensborg endnu engang revyens musikalske duo. Foto: Vejle Musikteater
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce