Annonce
Vejle

Kendt spisested solgt efter 35 år i Vejle - ny ejer holder gryderne i kog

Simon Lam er egentlig uddannet billedkunstner med syv års studier i Italien. Men køkkenet er blevet hans atelier. For tre år siden åbnede han Lam's Køkken i Bredballe, og nu overtager han Kina Grill i Skovgade. Arkivfoto: Mathilde Bech

Grillen kører videre med nye ejere. Lam's Køkken har overtaget den kendte forretning i Skovgade.

Vejle: Siden 1983 har Vejles berømte grill med kinesiske specialiteter trukket kunder fra nær og fjern. I godt 35 år har Kina Grill langet dybstegte retter og ris over disken, men nu er forretningen solgt, og Susan Wong har serveret den sidste rulle i Skovgade.

- Vi har solgt forretningen til Lam's Køkken i Bredballe, der vil drive den videre efter samme koncept. Vi har haft mange gode år i grillen - med mange, mange, mange trofaste kunder. Nu får vi tid til børnebørnene. Det bliver dejligt at kunne tilbringe mere tid sammen med dem, hente dem fra skole og hygge med dem, lyder det fra Susan Wong.

Hun erkender, at det er lidt vemodigt at sige farvel efter så mange år.

- Kina Grill har været vores andet hjem. Vi har lært vores kunder at kende rigtig godt. Små børn, der lærte at spise kinesisk hos os, kommer nu som voksne og henter mad til deres egne børn. Jeg vil gerne sige mange tak til alle kunder, som har købt mad hos os gennem årene, siger Susan Wong.

For to år siden gik hendes mand på pension, og siden har sønnen Leon hjulpet i køkkenet.

Kina Grill var velbesøgt. I køkkenet blev der hver uge kogt op mod 80 kilo ris om ugen. Det svarer til godt fire ton ris om året.

Annonce
Lam's Køkken har overtaget Kina Grill. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce