Annonce
Vejle

Kendt tv-vært og skuespiller: Bad Jesus Kristus om at give et tegn

Dina Al-Erhayem, kendt som vært på DR i "Dinas Dates", bad på et tidspunkt Jesus Kristus om et tegn. På søndag 19. maj holder hun foredrag i Bykirken i Vejle. PR-foto
Tv-vært og skuespiller Dina Al-Erhayem taler søndag 19. maj klokken 10.30 ved gudstjenesten i Bykirken. Her fortæller hun om sin vej fra ateist til troende.

Vejle: I 2006 begyndte Dina Al-Erhayem som vært på DR i "Dinas Dates" på DR1. Mens hun var vært på DR, oplevede hun et vendepunkt i sit liv.

Det fortæller tv-værten og skuespilleren om søndag 19. maj klokken 10.30 ved gudstjenesten i Bykirken i Vejle. Her fortæller hun om sin vej fra ateist til troende.

- Jeg var ateist, men trådte ind i en kirke, foldede mine hænder og bad Jesus Kristus om at give et tegn, hvis han altså eksisterede. At der kom et svar og fortsat gør, er mit livs største overraskelse, siger Dina Al-Erhayem i en pressemeddelelse.

Hun mener, at det har været en proces for hende at få kristendommen forbundet til sit eget liv.

- Jeg havde simpelthen brug for at opdage, at den er fuld af nåde, håb og kærlighed, og selv begynde at gribe ud efter det. Den kærlige kristendom manglede jeg tidligere i mit liv, siger hun.

Efter Dina Al-Erhayem kom til tro, søgte hun et job som vært på DR2-programmet "Univers”.

Hun har som tv-vært interviewet kendte danskere som Bodil Jørgensen, Niels Hausgaard og Ida Auken om deres forhold til tro og kristendom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce