Annonce
Erhverv

Kendte Vejle-restauratører går hver til sit

Jesper Hedegaard Larsen (til højre), restaurantchef i Restaurant Skyttehuset, og Mikkel Larsen forlader per 1. februar restauranten og ejerskabet i de to driftsselskabet bag Restaurant Skyttehuset og Hotel Bredehus. Arkivfoto

Restauratørerne Mikkel Larsen og Jesper Hedegaard Larsen træder ud af driftsselskaberne bag Restaurant Skyttehuset og Hotel Bredehus. Søren Riis og Jan Søgård tager over.

Vejle: I det seneste regnskabsår kom Hotel Bredehus i Bredsten ud med et underskud på godt 250.000 kroner, mens Restaurant Skyttehuset i Vejle gav et beskedent overskud på cirka 100.000 kroner.

Ifølge ejerne af de to driftsselskaber, der også driver Lindved Sognegård, er det dog ikke årsagen til, at de fire Vejle-restauratører bag spisestederne nu går hver til sit.

Restauratørerne Mikkel Larsen og Jesper Hedegaard Larsen træder ud af driftsselskaberne per 1. februar. Driften af de tre kendte spisesteder overtages 100 procent af Søren Riis og Jan Søgaard.

- Jeg er oprigtig ked af bruddet. Det kommer bag på både Jan og jeg, siger Søren Riis, der siger, at det bliver "et kæmpetab, at Mikkel og Jesper forlader ejerkredsen."

De to gange Larsen ejede hver 24 procent af driftsselskabet bag Restaurant Skyttehuset og hver 10 procent af driftselskabet bag Hotel Bredehus.

Annonce

Jeg er oprigtig ked af bruddet. Det kommer bag på både Jan og jeg.

Søren Riis

Uenige om fremtiden

Jesper Hedegaard Larsen trådte ind i selskabet tilbage i september 2017. Han blev ved den lejlighed udpeget som ny restaurantchef for Restaurant Skyttehuset; den restaurant, hvor han blev uddannet under daværende restauratør Henrik Andersen.

- Jeg er glad for og stolt over det, som Mikkel og jeg har opnået det år, vi stod for driften af Skyttehuset. Jeg stopper, da vi i ejerkredsen ikke er enige om den fremtidige drift, siger Jesper Hedegaard Larsen - uden at komme nærmere ind på detaljerne.

Selv om han reelt nu står uden arbejde per 1. februar, er han ikke bekymret.

- Siden jeg meldte ud, at jeg stopper og træder ud af driftsselskaberne, har jeg fået flere kaffeaftaler i kalenderen. Så jeg regner ikke med at komme til at kede mig, siger Jesper Hedegaard Larsen.

Mikkel Larsen er også uddannet i Restaurant Skyttehuset. Det blev han, da Søren Riis og Jan Søgård var forpagtere af det kendte spisested.

- Jeg er ked af, at jeg stopper i Skyttehuset. Både Jesper og jeg er dedikerede, både når det gælder huset og faget i det hele taget, siger Mikkel Larsen.

Han er dog overbevist om, at der nok skal komme et nyt job i branchen til ham.

- Jeg er fortsat ung. Nu vil jeg give mig selv god tid til at finde ud af i hvilken retning, jeg skal, siger Mikkel Larsen.

Søren Riis tilføjer, at man til dato har været enige om driften. Men at Skyttehuset stod over for store fremtidige udfordringer.

- Vi er dog fortsat gode venner. Og jeg forventer helt sikkert at møde Jesper og Mikkel igen; nemlig som kolleger i branchen, siger Søren Riis.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce