Annonce
Erhverv

KFC skyder op ved Vejle: Direktør forventer åbning til efteråret

Snart får McDonalds en konkurrent ved Exxit 59, når Kentucky Fried Chicken åbner en restaurant. Casa er entreprenør på byggeprojektet, som forventes at være færdig om få måneder. Foto: Anders Kynde

I april kom det frem, at fastfood-kæden Kentucky Fried Chicken (KFC) vil åbne en restaurant i Vejle. Nu fortæller direktøren for KFC Danmark mere om planerne, der blandt indebærer, at der skal ansættes 25-30 nye medarbejdere.

Annonce

Vejle: Da et stort skilt med Kentucky Fried Chickens logo i april blev sat op ved Exxit 59, var det en kendsgerning, at den verdensomspændende fastfood-kæde ville åbne ved Vejle.

- KFC. Opening end of 2018 (åbner i slutningen af 2018, red), står der skrevet på skiltet ved motorvejen nord for Vejle.

Dengang trak nyheden stor opmærksomhed på Vejle Amts Folkeblads Facebook-side, hvor mange brugere gav positive tilkendegivelser. Restauranten var dog ganske sparsomme med at give yderligere oplysninger om projektet, og trods gentagene forsøg lykkedes det ikke avisen at få et interview med det populære spisested.

Men nu er der endelig etableret kontakt med KFC Danmarks direktør, Bjartmar Trastarson, som løfter lidt mere af sløret for planerne med den nye restaurant i Vejle.

Kentucky Fried Chicken


  • Kentucky Fried Chicken - eller bare KFC - er en amerikansk restaurantkæde, som åbnede dørene for første gang i 1952 i Kentucky efter opskrift af kokken Colonel Harland Sanders.
  • KFC kom til Danmark i 1970'erne, hvor den første restaurant åbnede i Rødovre.
  • I dag er der restauranter i Odense, Tilst, Ishøj, Herning, Rødovre, mens der i København er KFC-restauranter på Amager, i Field's og på Rådhuspladsen.
  • På verdensplan er der mere end 20.500 restauranter.
Allerede i april blev det klart, at Kentucky Fried Chicken ville åbne i Vejle, da dette skilt blev sat op ved motorvejen. Kunderne skal dog vente lidt endnu, før de kan smage på de friturestegte kyllinger. Arkivfoto: Torben Juhler
Annonce

Forventer at åbne i oktober

Ved siden af McDonalds på Exxit 59 er der gjort plads til den nye KFC, som allerede har opført betonelementerne, der skal danne ramme for restauranten.

- Vi regner med at åbne i slutningen af oktober. Det er svært i disse sommerferietider at få et præcist svar fra håndværkerne, men de har et vindue, der hedder fra 1. oktober til 1. november, og jeg har ikke hørt, at det skulle være ændret, siger Bjartmar Trastarson til Vejle Amts Folkeblad.

Og der går nok ikke længe, før direktøren kan afsløre den præcise åbningsdato.

- Vi skal have alle håndværkere tilbage fra ferie for at få bedre oplysninger, men jeg forventer, at vi har en bedre idé om det i slutningen af august, siger Bjartmar Trastarson.

Annonce

Søger mange medarbejdere

For nylig har KFC Danmark opslået en række stillinger til den nye fastfood-restaurant i Vejle. Her er det blandt andet muligt at blive "assistant manager" eller "shift leader".

- Vi satser på at ansætte mellem 25 og 30 medarbejdere. Det er svært at sige, hvor mange der bliver ansat på fuldtid eller deltid. Det kommer lidt an på, hvem der søger, siger Bjartmar Trastarson.

KFC i Vejle bliver 460 kvadratmeter og har både siddepladser og drive-in i Exxit 59, hvor Kirk Kapital, som er hovedaktionær i Exxit 59, er udlejer af hele området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce