Annonce
Fredericia

KFUM's Soldaterhjem siger farvel til lederpar

Helle og Bruno Kristoffersen, KFUM's Soldaterhjem, stopper efter knap fem år som lederpar. Foto: KFUM's Soldatermission
Helle og Bruno Kristoffersen søger nye udfordringer og siger farvel til soldaterhjemmet på Treldevej. Nu leder soldatermissionen efter en ny leder.

Fredericia: Siden oktober 2016 har Helle og Bruno Kristoffersen været lederpar på KFUM's Soldaterhjem i Fredericia.

Men de har valgt at søge nye udfordringer til sommer, oplyser KFUM's Soldatermission i en pressemeddelelse. Dermed har de fået knap fem år som ledere.

- Siden dengang er værnepligtige igen kommet til Fredericia, og soldaterhjemmet er i dag både hjem for værnepligtige og andre soldater ved Ryes Kaserne, der er samlingssted for veteraner med rekreationsboliger for veteraner med udfordringer, samtidig med at soldaterhjemmet fungerer som møde- og spisested for foreninger og andre i civilt, skriver KFUM's Soldatermission i pressemeddelelsen.

Annonce

Leder skal videreføre hjemlige rammer

Soldatervennerne siger farvel til lederparret ved en sommerfest på Treldevej 10. juni. Samtidig søges der i øjeblikket efter "en ny soldaterhjemsleder, der kan videreføre KFUM's hjemlige rammer i Fredericia.

Sommerfesten holdes som nævnt 10. juni, og forude venter endnu en stor samling. 25. september holder KFUM's Soldatermission således årsmøde med 300 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce