Annonce
Vejle

Kinesiske gæster: Får smag for dansk kultur og mad

Tidligere har kinesiske gæster været på sejltur med vikingeskibet Jelling Orm på Fårup Sø. Foto: VisitVejle

Kinesiske rejse-agenter er onsdag og torsdag på besøg forskellige steder i Vejle og omegn, for at få inspiration til pakkerejser til kinesiske turister.

Annonce

Vejle: Kinesiske tur-agenter er onsdag og torsdag i denne uge gæster hos VisitVejle for at besøge forskellige steder i Vejle og omegn, som de skal bruge til at sælge oplevelses-rejse til Danmark med kultur og smags-oplevelser.

Den første dag deltager otte kinesiske tur-agenter, og de skal besøge Økolariet og Spinderihallerne, samt smage på kulinariske danske fristelser. Det sker blandt andet hos Vanilla, Smagdansk og hos Street Food.

Gæsterne skal også se hotellet Cabinn i det tidligere Hotel Australia.

Torsdag er der 17 i delegationen, som skal med VisitVejle på tur.

Gruppen omfatter også repræsentanter fra forskellige flyselskaber. Gæsterne skal blandt andet besøge kunstneren Pia Hede, der driver bed and breakfast i Casa Mundo ved Ibæk Strandvej og desuden holder kursus i kunst. De skal se Bindeballe Købmandsgård, spise vikingeinspireret frokost i Café Sejd i Jelling og besøge Kongernes Jelling.

Desuden skal gæsterne besøge Lego House i Billund, samt Brandbjerg Højskole og Comwell Kellers Park i Brejning. Og så skal de smage Engmark-is på gården i Give, hvor isen produceres.

Kinesiske gæster har også besøgt Kongernes Jelling for at nyde det historiske oplevelsescenters mange muligheder. Foto: VisitVejle
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce