Annonce
Erhverv

Kirk Kapital på opkøb i England

Administrerende direktør i Kirk Kapital, Kim Gulstad - her fotograferet i Fjordenhus - kan glæde sig over, at selskabet har været medvirkende til opkøb af en konkurrent til et af selskabets virksomheder. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Selskab, som Kirk Kapital blev medejer af i 2018, har opkøbt sin konkurrent.

Vejle: Kirk Kapital har som en del af ejerkredsen i TPS Rental Systems Ltd. været på opkøb i England.

Her har TPS Rental Systems, der leverer containere og tanke til blandt andet kosmetik og drikke- og fødevarebranchen, opkøbt konkurrenten Metano, der ligger i det nordlige England.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse, der ikke nævner prisen for opkøbet.

Parterne oplyser endvidere, at TPS blandt andet har haft interesse i at opkøbe Metanos produktion af poser, som anvendes i forbindelse med IBC-containere - det står for "intermediate bulk container". På dansk kendes containerne også under betegnelsen "palletanke".

Det Vejle-baserede investeringsselskab Kirk Kapital, der ejes af Kirk Johansen-familien og som forvalter en formue på omkring otte milliarder kroner, trådte i 2018 ind i ejerkredsen i TPS, der har afdelinger i 10 lande.

Efter opkøbet af Metano vil TPS have omkring 70 medarbejdere, en "flåde" på mere end 80.000 containere/palletanke og en samlet omsætning på 170 millioner kroner i 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

VB

VB'erne skal nok være klar

Annonce